Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Β. Κικίλιας υπουργός δημόσιας τάξης: "πράξαμε τα δέοντα...ανώριμη η ελληνική κοινωνία"

Μη δίνετε σημασία στην εικόνα, αυτά τα έκανε μικρός πριν ωριμάσει...
Επίσκεψη στη ΓΑΔΑ πραγματοποίησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασ.Κικίλιας αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατά την οποία τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα σε διαδηλωτές, ενώ ακολούθησαν επεισόδια στα Εξαρχεια. Παρόμοιο σκηνικό με της Αθήνας καταγράφηκε και στη Θεσσαλονίκη, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα.

Η εκτίμηση του Βασίλη Κικίλια για τα αστυνομικά μέτρα τις τελευταίες ημέρες ήταν ότι «πράξαμε τα δέοντα», ενώ ευχήθηκε σύντομα η ελληνική κοινωνία να είναι αρκετά ώριμη ώστε να μην χρειάζεται η ΕΛ.ΑΣ. στη γιορτή του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε: «Ήρθα να μιλήσω στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας με την ευχή η ελληνική κοινωνία να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά ώριμη έτσι ώστε να μην χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία για να γιορτάζουμε την γιορτή του Πολυτεχνείου».

Ερωτηθείς πώς σχολιάζει τα αστυνομικά μέτρα στην φετινή επέτειο ο κ. Κικίλιας  είπε: «Σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου