.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μείωση της επιχορήγησης της ΑΕΚ ζητά ο Βούτσης


Συνεχίζονται οι... αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πηγή: Μείωση της επιχορήγησης της ΑΕΚ ζητά ο Βούτσης | ΑΕΚnea.gr
Συνεχίζονται οι... αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Στο θέμα της χρηματοδότησης της ΑΕΚ από την Περιφέρεια, αλλά και στο νόμο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο, που αφορά το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μίλησε στο περιοδικό «Crash» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. 

Σε ότι αφορά το κονδύλι για το γήπεδο, σημείωσε πως αφορά μόνο αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά έκανε λόγο για αναμόρφωση των ποσών που θα διατεθούν, ώστε να υπάρξει δικαιότερη ενίσχυση. «Εξ όσων γνωρίζω, αυτό το κονδύλι είναι για το σύνολο των αθλητικών χώρων στην Αττική, για μια πολύ κρίσιμη κοινωνική λειτουργία, τον αθλητισμό, τη στιγμή που οι κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές έχουν περιορίσει στα 70 εκατ. ευρώ όλες τις επιχορηγήσεις προς όλες τις ομοσπονδίες πανελλαδικά. Αρα, θεωρώ – και χωρίς καμία διάθεση υποκατάστασης ή απολογίας εκ μέρους της Περιφέρειας – ότι σωστά το συνολικό κονδύλι θα πρέπει να κρατηθεί ως κωδικός και με τους νέους κωδικούς από 1/1, να γίνουν οι δέουσες αναρρυθμίσεις, έτσι ώστε να υπάρξει η δικαιότερη ενίσχυση προς τους συλλόγους, προς τα γήπεδα τους. το ύψος του κονδυλίου που θα δοθεί είναι προφανώς απόλυτο ζήτημα της Περιφέρειας». 

Αναφερόμενος στο Ρυθμιστικό, είπε: «Με το τυράκι του να γίνει γήπεδο στην ΑΕΚ – πράγμα το οποίο είναι νόμιμο και σωστό, για να έχει τη δική της ιδιοκτησία – ήθελαν να περάσουν – και το πέρασαν τελικά – αυτό το περίφημο άρθρο 82, που δίνει τη δυνατότητα από το υπάρχον άλσος, ένα 5% στα 470 στρέμματα, να αξιοποιείται για ψυχαγωγικούς και άλλους λόγους».

Πηγή: ΑΕΚnea.gr

Στο θέμα της χρηματοδότησης της ΑΕΚ από την Περιφέρεια, αλλά και στο νόμο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο, που αφορά το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μίλησε στο περιοδικό «Crash» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. Σε ότι αφορά το κονδύλι για το γήπεδο, σημείωσε πως αφορά μόνο αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά έκανε λόγο για αναμόρφωση των ποσών που θα διατεθούν, ώστε να υπάρξει δικαιότερη ενίσχυση. «Εξ όσων γνωρίζω, αυτό το κονδύλι είναι για το σύνολο των αθλητικών χώρων στην Αττική, για μια πολύ κρίσιμη κοινωνική λειτουργία, τον αθλητισμό, τη στιγμή που οι κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές έχουν περιορίσει στα 70 εκατ. ευρώ όλες τις επιχορηγήσεις προς όλες τις ομοσπονδίες πανελλαδικά. Αρα, θεωρώ – και χωρίς καμία διάθεση υποκατάστασης ή απολογίας εκ μέρους της Περιφέρειας – ότι σωστά το συνολικό κονδύλι θα πρέπει να κρατηθεί ως κωδικός και με τους νέους κωδικούς από 1/1, να γίνουν οι δέουσες αναρρυθμίσεις, έτσι ώστε να υπάρξει η δικαιότερη ενίσχυση προς τους συλλόγους, προς τα γήπεδα τους. το ύψος του κονδυλίου που θα δοθεί είναι προφανώς απόλυτο ζήτημα της Περιφέρειας». Αναφερόμενος στο Ρυθμιστικό, είπε: «Με το τυράκι του να γίνει γήπεδο στην ΑΕΚ – πράγμα το οποίο είναι νόμιμο και σωστό, για να έχει τη δική της ιδιοκτησία – ήθελαν να περάσουν – και το πέρασαν τελικά – αυτό το περίφημο άρθρο 82, που δίνει τη δυνατότητα από το υπάρχον άλσος, ένα 5% στα 470 στρέμματα, να αξιοποιείται για ψυχαγωγικούς και άλλους λόγους». ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ 2014-2015 Τελευταία nea «Εμείς τη δουλειά μας!» 20/11 09:24 Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο «Τίγρης» 20/11 08:52 Πρωτοσέλιδα (Πέμπτη 20/11/2014) 20/11 08:18 Μείωση της επιχορήγησης της ΑΕΚ ζητά ο Βούτσης 20/11 00:14 Η βαθμολογία της Α1 χάντμπολ 19/11 23:58 Όπου κι αν παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ 25,345FansLike 444Subscribers+1 862FollowersFollow 1,225FollowersFollow 1,022SubscribersSubscribe Top nea Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο «Τίγρης» 20/11 08:52 Πρωτοσέλιδα (Πέμπτη 20/11/2014) 20/11 08:18 Έπιασαν κορυφή οι «Μάγκες» 19/11 22:32 Ο Μελισσανίδης παραθέτει αύριο συνέντευξη Τύπου! 19/11 17:43 O … «ευεργέτης» Κούγιας απαντάει με «βολές» για Μελισσανίδη 19/11 17:06

Πηγή: Μείωση της επιχορήγησης της ΑΕΚ ζητά ο Βούτσης | ΑΕΚnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου