Σε στοχοποίηση των 17 πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της προέβη χθες βράδυ η επίσημη ΑΕΚ αναρτώντας στον επίσημο ιστότοπό της το πλήρες κείμενο της προσφυγής, που είχε ζητήσει και πάρει απολύτως νόμιμα, με τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις των προσφευγόντων!

Οι 17 προσφεύγοντες ζητούν ακύρωση διατάξεων του πρόσφατα ψηφισθέντος Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας - Αττικής, που αφορά την κατασκευή του γηπέδου, με ταυτόχρονο αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης, αλλά και διοικητικών πράξεων "της αλλαγής χρήσης γης από χώρο στέγασης όλων των δραστηριοτήτων του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΚ αποκλειστικά σε γήπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου με άλλες εμπορικές χρήσεις, προκειμένου να εξυπηρετούνται το εθνικό πρόγραμμα πρωταθλήματος, οι διεθνείς οργανώσεις που προορίζονται για αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση από Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία και όχι το ερασιτεχνικό σωματείο, αντίθετα με τους όρους της αρχικής παραχώρησης της δασικής έκτασης και αναδασωτέας έκτασης στο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο".


Συνεπώς οι προσφεύγοντες ζητούν ακύρωση του αρ. 42 του Ν. 4277/2014 και όλων των διοικητικών πράξεων που απορρέουν από αυτό.