.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

...τσακάλια δικηγόροι θα αντικρούσουν την προσφυγή των 17

Το aek-live.gr επικαλούμενο νομικούς κύκλους, πιθανολογεί και ελπίζει ότι η προσφυγή των 17 στο ΣτΕ, δε θα συζητηθεί καν για τυπικούς λόγους.

Ακόμη κι αν έχει βάση ή βρει γόνιμο έδαφος στην τρέχουσα σύνθεση του ΣτΕ οτιδήποτε παρόμοιο, το βέβαιο είναι πως για σειρά λόγων, το σχέδιο Μελισσανίδη δε θα πραγματοποιηθεί.  Όποιος νομίζει ότι η Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα είναι του χεριού τους, κι ότι το κίνημα των κατοίκων είναι μόνο οι 17 καθόλα άξιοι συμπολίτες μας, οικτρά θα απογοητευτεί! Όπως επίσης οικτρά θα απογοητευτούν όποιοι νομίζουν ότι «δικηγόροι τσακάλια» της ΑΕΚ, είναι αρκετοί για να νικήσουν μια πόλη που θα δώσει τη μάχη της υπεράσπισης της με πολυποίκιλα μέσα, ενωμένη!  

Ακόμη είμαστε στην αρχή…

Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το aek-live.gr

 

Άκυρη η προσφυγή των 17 στο ΣτΕ;

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η προσφυγή των 17 στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν θα συζητηθεί καν υπό τις παρούσες συνθήκες. Και αυτό οφείλεται στα ψευδή στοιχεία που έδωσαν οι 2 από τους 17 προσφεύγοντες… Η προσφυγή είναι συνολική και ότι ατομική και ενδεχομένως να θεωρηθεί συνολικά άκυρη λόγω της κατάθεσης ψευδών στοιχείων για τις διευθύνσεις των 2 εκ των 17… Δεν μπορεί οι ίδιοι να μην ξέρουν την κατοικία τους. Το μόνο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι όντως να πιστοποιήσουν οι 2 από τους 17 ότι οι διευθύνσεις που έδωσαν έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα… Είναι δηλαδή διευθύνσεις που δηλώνουν ως δευτερεύουσες για κάποιο λόγο που εκείνοι γνωρίζουν. Πάντως η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η πλευρά της ΑΕΚ μπορεί με τσακάλια δικηγόρους να αντικρούσει τα όποια επιχειρήματα των 17 και να χαρακτηριστεί η προσφυγή άκυρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου