.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

2-7 Γενάρη 2015: Εορταστικό Όπεν του ΣΟΝΦ με διεθνή αξιολόγηση & χωρίς παράβολο

Εορταστικό Ανοικτό Τουρνουά Σ.Ο.Ν.Φ. «Πρωτοχρονιά 2015»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει με Διεθνή και Εθνική Αξιολόγηση, Εορταστικό Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά.  Θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 6 γύρων, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, τον Κανονισμό της ΕΣΟ και της FIDE.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές/στριες του Σ.Ο.Ν.Φ. καθώς και σκακιστές/στριες ομόρων συλλόγων.  Δεν υπάρχει παράβολο.  Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος μέχρι τους 36.  Ο Σ.Ο.Ν.Φ. διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή συμμετοχή σκακιστή που έχει αδικαιολόγητα εγκαταλείψει τουρνουά στο παρελθόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Παρασκευή 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη (Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια,  (μετάβαση με το λεωφορείο αριθμός Β8 και  Β9 στάση Κομπαρσίτα).  Ώρα  έναρξης των  αγώνων  ορίζεται  η  6:00 μ.μ. Όλες οι παρτίδες παίζονται στον χώρο των αγώνων. Ο Σ.Ο.Ν.Φ. διατηρεί το δικαίωμα  μεταβολής  του  προγράμματος. Σκακιστής έχει την δυνατότητα να εξαιρεθεί από έναν γύρο αφού το ζητήσει έγκαιρα από τον διαιτητή.
Σκακιστής ο οποίος δεν εμφανίζεται σε μία αγωνιστική και δώσει βαθμό χωρίς αγώνα στον αντίπαλό του, θεωρείται ότι αποσύρεται από το τουρνουά.

ΧΡΟΝΟΣ  ΣΚΕΨΗΣ
Ο χρόνος σκέψης ορίζεται 90 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας για κάθε σκακιστή με προστιθέμενο χρόνο 30’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Ο σκακιστής που θα υπερβεί τον παραπάνω χρόνο σκέψης χάνει την παρτίδα.
Μηδενίζεται μετά πάροδο μιας ώρας από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγώνων ο παίκτης που δεν έχει προσέλθει στην σκακιέρα του, εκτός αν ο διαιτητής πάρει διαφορετική  απόφαση.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά τα κριτήρια:
α) το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα,
β) Μπούχολτς
γ) άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας,
δ) Αριθμός νικών

ΕΠΑΘΛΑ
θα δοθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους της τελικής κατάταξης του τουρνουά, και στα πρώτα παιδιά <16 και <12. Σκακιστής που δεν ολοκληρώνει το τουρνουά δεν συμμετέχει στα έπαθλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -  ΑΡΜΟΔΙΟΙ - ΔΙΑΦΟΡΑ
Διευθυντής αγώνων είναι ο Μπαλάσκας Νικόλαος.
Διαιτητές Αγώνων είναι: επικεφαλής διαιτητής ο Δ.Δ. Βαζελάκης Οδυσσέας, διαιτητής η Ο.Δ. Μεσίρη Ευθυμία και ο Ο.Δ. Ταμβάκος Παναγιώτης.
Σε συνεννόηση με τον διαιτητή αγώνων μπορεί να γίνει λήψη φωτογραφιών για λόγους προβολής του τουρνουά.
 
Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Σ.Ο.Ν.Φ. e-mail: sonfilad@yahoo.gr και τον Βαζελάκη Οδυσσέα  τηλ. 2102528417 και 6936877326 e-mailodvazelakis@gmail.com
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου