Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, στηρίζει τον αγώνα του Νίκου Ρωμανού



29η  μέρα ...

Η ζωή του Ν. Ρωμανού κρέμεται από μια κλωστή.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί για άλλη μια φορά να δείχνει  το απάνθρωπο πρόσωπο της.

Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη για ότι συμβεί, όπως είναι υπεύθυνη και ηθικός αυτουργός για τα κοινωνικά αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στα εργασιακά, την υγεία, την παιδεία, όπως επίσης και για τις χιλιάδες των αυτοκτονιών.

Ο Ν. Ρωμανός συνεχίζει τον αγώνα του προκείμενου να του χορηγηθούν οι εκπαιδευτικές άδειες για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του στην οποία έχει επιτύχει μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων. Δηλαδή το αυτονόητο!

Το δημαρχείο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπως και άλλα σε όλη την χώρα, είναι υπό κατάληψη από την περασμένη Παρασκευή από συντρόφους του, που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, δίνοντάς του κουράγιο και ελπίδα όχι μόνο σ’ αυτόν αλλά σε όλους μας, ότι κανείς δεν είναι μόνος του.
Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για άλλη μια φορά  είναι αλληλέγγυο στον αγώνα τους, όπως εξάλλου πράττει για κάθε εργαζόμενο, σωματείο, συλλογικότητα, και κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, πολέμους και αδικία. 

Για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων, για μια κοινωνία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Για αυτό και εμείς δίνουμε  ένα δυνατό μήνυμα  χωρίς λεκτικές ακροβασίες, σε αντίθεση με λογικές διαχείρισης ή πολιτικών εκπτώσεων.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου