Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα, να παραιτηθεί ο Δήμος της έφεσης στο ΣτΕ, με την οποία ζητούσε το άλσος να μη χαρακτηρίζεται αναδασωτέα έκταση, αλλά κοινόχρηστος χώρος...



Για όσους δε γνωρίζουν, η άσχετη με την πόλη και τα κοινά περαστική δήμαρχος της περασμένης θητείας, είχε επιδιώξει να χαρακτηριστεί το άλσος, κοινόχρηστος χώρος και μη αναδασωτέα έκταση! Την υπόθεση είχαν κινήσει οι «Φίλοι του Δάσους», ενώ στη συνέχεια αναπόφευκτα ενεπλάκη και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.  

Η σχετική δικαστική απόφαση την οποία ευτυχώς είχε χάσει ο Δήμος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας, μετά την έφεση που άσκησε ο Δήμος στο ΣτΕ, επρόκειτο να κριθεί μεθαύριο Τετάρτη 17/12/14 στο Ε΄τμήμα του ΣτΕ.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος και σωστά, έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα του Δήμου να αποσύρει την έφεση που είχε υποβληθεί στο ΣτΕ. Ωστόσο λόγω της αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση δε θα συζητηθεί αυτή την Τετάρτη, και πήρε δικάσιμο για το Γενάρη του ΄15 οπότε και θα δηλωθεί η παραίτηση του Δήμου.

Ορισμένα που αναγράφηκαν σε οπαδική σελίδα, ότι την Τετάρτη συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή των 17, είναι άσχετα και δεν αντέχουν σε κριτική…















1 σχόλιο:

  1. Και γιατί ο δήμος που έχει βγάλει ανακοινώσεις για άλλα κι άλλα, δεν βγάζει μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα;
    Και επίσης, γιατί δεν ξεκινάει τις διαδικασίες κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων;

    Η υποκρισία σας ,θλιβεροί οικοταλιμπάν, έχει φτάσει στον ουρανό.
    Τα καλά και συμφέροντα.
    Τέσσερις δεκαετίες καταστροφής του άλσους αποκλειστικά από ενέργειες όσων διοίκησαν τον δήμο, από τον Σταματιάδη ως τον Κόντο και την Γαιτανά, αλλά εσείς βλέπετε παντού το φάντασμα της ΑΕΚ.

    Ουαί υμίν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή