Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ανατολιωτάκης: Δεν είμαι τρελός… Δεν αναλαμβάνω χωρίς εγγυήσεις

Συνέντευξη στον Νίκο Αγγελίδη

Το AEK LIVE επικοινώνησε με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη για να πληροφορηθεί τους λόγους της σημερινής αναβολής του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο όπως είχε γραφτεί παντού, θα τον αναδείκνυε νέο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης εξήγησε στον Νίκο Αγγελίδη ότι ήταν ο ίδιος εκείνος που ζήτησε την αναβολή…

«Δεν είμαι τρελός να αναλάβω έτσι. Χρειάζομαι εγγυήσεις… Να έρθουν επώνυμοι Ενωσίτες και να βοηθήσουν… Η ΑΕΚ έχει χρέη που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο Ευρώ… Μόνο οι οφειλές στο ΙΚΑ είναι 300.000! Δεν περιγράφεται αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Δείτε τι γίνεται σε όλα τα τμήματα…

Μια ανάσα από την διάλυση η ΑΕΚ της καρδιάς…

 
Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης περιγράφει τι έζησε τα τελευταία 24ωρα με το τμήμα βόλεϊ το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την διάλυση..

«Στο Βόλεϊ έκανα μια κίνηση για να ανέβει η ομάδα και να παίξει στην Θεσσαλονίκη… Μίλησα με κάποιους παίκτες και μου υποσχέθηκαν ότι θα πάνε… Ακόμη και αν δεν αναλάβω πρόεδρος υποσχέθηκα σε κάποιους παίκτες να δώσω χρήματα. Οι ξένοι είναι ανένδοτοι και λένε ότι δεν θα ανέβουν. Θα πάμε με 9 παίκτες και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βρούμε 4-5 παίκτες να πλαισιώσουν το ρόστερ… Δεν γινόταν αλλιώς. Αν δεν το έκανα αυτό η ομάδα δεν θα ανέβαινε να παίξει με τον ΠΑΟΚ».

«Να βάλουν κι άλλο το χέρι στην τσέπη»

Και συνεχίζει ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης για το μαύρο χάλι της ομάδας.

«Χρειάζεται βοήθεια η ΑΕΚ. Με τα ψέμματα δεν γίνεται τίποτα. Εγώ ΜΟΝΟΣ μου δεν αναλαμβάνω παρότι μου έχω το πράσινο φως και από τον Μελισσανίδη και από τον Αγγελόπουλο. Δεν γίνεται έτσι… Θα προσπαθήσω να βγω επώνυμους Ενωσίτες να βοηθήσουν..»

Κατονόμασε 5 επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανέφερε πέντε ονόματα επιχειματιών τα οποία ΔΕΝ βγάζουμε στην δημοσιότητα για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις όποιες συζητήσεις και επαφές, ενδεχομένως να γίνουν… Είχε όμως συγκεκριμένη στόχευση, με συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι το μόνο που θα πούμε είναι ότι είναι γνωστοί στον χώρο της ΑΕΚ. Να σημειώσουμε ότι ό ίδιος ο κ. Ανατολιωτάκης δεν μας ζήτησε να αποκρύψουμε τα ονόματα που μας ανέφερε… Θεωρούμε ωστόσο ότι θα είναι προς το συμφέρον της όποιας προσπάθειας, προς το συμφέρον της ίδιας της ΑΕΚ δηλαδή, να μην τα δημοσιοποιήσουμε αυτή τη στιγμή…

Διαδοχή γιοκ αν δεν βοηθήσουν κι άλλοι…

Σε ερώτηση μας για το πότε και αν θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο διαδοχής… ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης επανέλαβε… «Δεν θα αναλάβω αν δεν νοικοκυρευτεί η ομάδα… Να βρεθούν 200.000 Ευρώ, να ξεκινήσουμε από κάπου. Όλα τα τμήματα είναι στον αέρα… Παντού οφείλουμε…Πρέπει να γίνει μια αρχή για να μην διαλυθούν τα τμήματα και κατά συνέπεια ολόκληρο το ερασιτεχνικό σωματείο»

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης μας περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τη θλιβερή εικόνα που επικρατεί στη Μάνα ΑΕΚ. Και από εκεί που φαινόταν στον ορίζοντα μια διάδοχη κατάσταση, έστω και με τα σημερινά δεδομένα, μείναμε με την εντύπωση πως ΜΟΝΟ αν γίνει κάποιο θαύμα και βάλουν το χέρι στην τσέπη κάποιοι έχοντες… επώνυμοι Ενωσίτες, ΜΟΝΟ τότε μπορεί το σωματείο να γλυτώσει τις πιο τραγικές στην ιστορία του εξελίξεις…

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου