Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Από αυτό τον αγώνα, μόνο νικητής μπορεί να βγει ο Νίκος Ρωμανός! (βίντεο με σημερινή ενημέρωση του πατέρα του)



Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού ενημέρωσε τους αλληλέγγυους σήμερα το βράδυ, έξω από Γενικό Κρατικό.

Ο Γιώργος Ρωμανός πατέρας του Νίκου Ρωμανού, είναι ένας γενναίος και αποφασισμένος πατέρας, όσο και ο γιός του! Βρίσκεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του παιδιού του, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Από αυτά που είδα και άκουσα να μεταφέρει ο πατέρας Ρωμανός, για την αποφασιστικότητα του γιού του και του ίδιου, μόνο μια πιθανότητα υπάρχει. Να κερδίσει τον αγώνα που δίνει με αντίπαλο το κράτος και τους θεσμούς του…

Σήμερα στο τέλος της συγκέντρωσης έξω από το Γενικό Κρατικό που βρίσκεται φρουρούμενος ο Νίκος Ρωμανός, οι τελευταίοι συγκεντρωμένοι έφτασαν μπροστά στα κάγκελα της περίφραξης που είναι κοντά στο θάλαμο που νοσηλεύεται. Εκεί φώναξαν ξανά συνθήματα. Πριν αποχωρήσουν ήρθε ο πατέρας του να ενημερώσει τους αλληλέγγυους, για την κατάσταση της υγείας του, και τα νεότερα σε σχέση με την εξέλιξη της υπόθεσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι ζήτησε να κατέβει ο κόσμος στη αυριανή συγκέντρωση μαζικά και ενωμένος.

Το δεύτερο σημαντικότερο, είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το θέμα πλέον το χειρίζεται ο πρωθυπουργός. Αυτός ο κύριος που είναι φίλος με το Μαρινάκη και το Μελισσανίδη… Οπότε αν δεν το είχαμε υπόψη, για ότι μέλλει να συμβεί, υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Σαμαράς.



             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου