Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Από Δευτέρα θα εξετάσουμε τους φακέλους»

Ο αντιδήμαρχος, Ιωάννης Καλαμπόκης ελέγχει από αύριο τα έγγραφα που κατέθεσε η Δικέφαλος 1924.

Δυο μεγάλοι μαύροι φάκελοι, με όλα τα έγγραφα και δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, κατατέθηκαν ως γνωστόν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Δικέφαλος 1924 στο Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας και απομένει πλέον να τα πάρουν στα χέρια τους και να τα ελέγξουν οι αρμόδιοι του Δήμου.


Ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Ιωάννης Καλαμπόκης επιβεβαίωσε χτες στη «Live Sport» ότι κατατέθηκαν οι φάκελοι (με αριθμό πρωτοκόλλου) και από τη Δευτέρα θα τα εξετάσουν λεπτομερώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του: «Η ΑΕΚ μας έδωσε τα χαρτιά που ζητήσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατατέθηκαν από άνθρωπο της Δικέφαλος όπως ενημερώθηκα, μιας και δεν τα έχω δει ακόμα. Θα το κάνω μαζί με τους συνεργάτες μου από την Δευτέρα. Κατατέθηκαν δύο μαύροι φάκελοι με αρκετά χαρτιά και μπόλικο υλικό όπως μου μετέφεραν. Εκεί θα δούμε αν είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσουμε για την έκδοση της υψομετρικής μελέτης».

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καλαμπόκη, η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και «την τελευταία στιγμή να προστεθεί στο φάκελο που έχει καταθέσει στη ΔΟΚΚ και το έγγραφο της υψομετρικής μελέτης».

Ερωτηθείς για το ραντεβού του Δήμου με την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο ίδιος, είπε: «Πιστεύω ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Υπάρχουν λύσεις και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια». Πάντως ο κ. Καλαμπόκης δεν παραλείπει να προσθέσει στη «γραμμή Βασιλόπουλου» ότι «μπορεί να γίνει ένα αξιόλογο γήπεδο τεσσάρων αστέρων και προδιαγραφών UEFA στο οικόπεδο που έχει η ΑΕΚ και χωρίς να πάρει στρέμματα από το άλσος».

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου