Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου προσπαθεί να ξεκινήσει τη συνεδρίαση της 30-12-14



Η επιχείρηση διάλυσης του Δημοτικού Συμβούλιου της 30-12-14, προκειμένου να μη παρθεί απόφαση που θα επέτρεπε στο Δήμο να υπερασπιστεί την ιδιοκτησία του, τα συμφέροντα των πολιτών, το περιβάλλον, συνεχίζει να εξελίσσεται ομαλά…

Παρότι ακόμη και ο οπαδικός τύπος, έχει γράψει ότι μπορεί να χτιστεί γήπεδο της κατηγορίας που υπόσχεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χωρίς επιπλέον στρέμματα και χωρίς να κοπεί δέντρο!

Οι μεταφερόμενοι οπαδοί… από κάθε σημείο της Αττικής τουλάχιστον, είναι εδώ για να επιβάλλουν το σχέδιο Μελισσανίδη, και τη μετατροπή του άλσους σε «Μόντε Κάρλο» κατά την επιθυμία του… Είναι εδώ για να ματαιώσουν οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο σχέδιο του. 

 Να αναγκάσουν τη δημοτική πλειοψηφία, να ενεργήσει αντίθετα με τις δεσμεύσεις της και την εντολή των ψηφοφόρων, που την οδήγησαν στη θέση αυτή. Να την οδηγήσουν σε ταπεινωτική ήττα, που θα την απομονώσει από τους δημότες. Και με σκυμμένο κεφάλι να συμφωνεί με οτιδήποτε θέλουν τα συμφέροντα, που επέλεξαν να κάνουν την πόλη αγνώριστη για να προσποριστούν αμύθητα κέρδη.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης με τους κολαούζους τους, φρόντισαν να μετατρέψουν τις επιθυμίες της ολιγαρχίας σε νόμο, το νέο Ρυθμιστικό. Όπου δε χωρά συναλλαγή, χρησιμοποιούνται άλλα μέσα… για την επίτευξη των στόχων. 

Η τρομοκρατία δεν πέρασε ούτε αυτή τη φορά! Αντίθετα τα συμφέροντα έχασαν μια κρίσιμη μάχη! 
 
Ας δούμε όμως στα επόμενα βίντεο, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούσε να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο.



        

4 σχόλια:

  1. Ξεμπρόστιασέ τους Καμπούρη γιατί κάποια παπαγαλάκια προσπαθούσαν να μας πείσουν για ΜΑΤ του Βασιλόπουλου. Θα έπρεπε δηλαδή το εκλεγμένο απ το λαό της Φιλαδέλφειας δημοτικό συμβούλιο να ανέχεται όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγα δείχνουν τα βίντεο. Δεν μπορούν να αποτυπώσουν την πραγματική ατμόσφαιρα και το κλίμα τρέλας και τρομοκρατίας που σκορπίζουν οι φερόμενοι ως οπαδοί κάθε φορά που θέλουμε να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε άπτεται του Άλσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανωνυμος9:08 μ.μ. @11:02 μ.μ.
    Δηλαδη συμφωνειτε με την επεμβαση των ΜΑΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΜΑΤ πληρώνονται από τον ελληνικό λαό και υπάρχουν για να προστατεύουν τον κόσμο από εγκληματικές ενέργειες. Τέτοιες είναι η βία, το ξύλο, το κάψιμο και οι άλλες αγαπημένες συμπεριφορές των "οπαδών", όταν έρχονται στη Φιλαδέλφεια τους τελευταίους μήνες. ΜΑΤ, αναρχικοί, ό,τι χρειαστεί για να μην ανοίγουν κεφάλια πολιτών, που θέλουν να προστατέψουν την πόλη τους από στημμένα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή