Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

Η φωτογραφία είναι αυτή που είχε αναρτήσει η "Ορίτζιναλ" με την ανακοίνωση της σημερινής συγκέντρωσης και πορείας
Eπεισοδιακή ήταν η πορεία οπαδών της ΑΕΚ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, στα Ανω Πατήσια, μέχρι το σημείο του πρώην γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Δευτέρας.

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00 περίπου 1000 φίλοι της ΑΕΚ είχαν μαζευτεί στα Άνω Πατήσια, όπου ήταν και το σημείο συνάντησής τους. Στο χώρο υπήρχε και ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αμέσως έγινε «στόχος» για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.


Το θετικό είναι πως δεν υπήρχε κανείς στο περίπτερο και έτσι δεν υπήρξαν θύματα.

Σημειώνεται ότι και πριν από 4 ημέρες, επεισόδιο είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια τ ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στηΡόδο , όταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που βρισκόταν στην αίθουσα και κρατούσε κασκόλ, άρχισε να φωνάζει συνθήματα προφανώς για το υπό κατασκευή γήπεδο του «Δικεφάλου» στη Νέα Φιλαδέλφεια και να αποδοκιμάζει το, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή:  tanea.gr

7 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ή επιβεβαιωμένες πληροφορίες αυτή τη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ υπάρχουν φωτογραφίες από το σπασμένο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ...
    http://www.gazzetta.gr/football/article/692378/psifisan-agia-sofia-pics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλοφορεί και βίντεο στο διαδίκτυο ανώνυμε των 10:07, περιττή η ειρωνεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αρχική είδηση ήταν σωστή... Σας ζητώ συγγνώμη για το αρχικό σχόλιο.
    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/459058-Stis-floges-periptero-toy-SYRIZA-video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει θέμα. Επειδή μπορεί η πληροφορία που έφτασε σε μένα να μην ήταν απαραίτητα ακριβής, δυστυχώς έχει συμβεί, και επειδή δεν ενδιαφέρομαι να αδικήσω κανένα, προτίμησα την αρχική διατύπωση. Αν το ψάξατε, θα διαπιστώσατε πως οποιοδήποτε άλλο μέσο ακόμη και ώρες μετά από αυτό που έγραψα, δεν παρουσίαζε την είδηση.

      Διαγραφή
  5. Πάντως το e-allitheia παρούσιασε και άλλη εκδοχή σήμερα... Έχει γίνει σίριαλ...
    Άλλο σάιτ είχε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=E_hfZpv0Y2o
    Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...

    http://e-alitheia.gr/pages/article.aspx?id=11010
    Η αλήθεια για το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πατήσια
    Η πόλη | 20/01/2015 10:05 | δεν υπάρχουν σχόλια επισκεπτών

    Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

    Άφησα να περάσει αρκετή ώρα και βρέθηκα έξω από το σταθμό των Άνω Πατησίων για να δω το καμένο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Το βρήκα ακέραιο στη θέση του. "Μήπως πρόλαβαν και το αντικατέστησαν;" αναρωτήθηκα; Όυτε αυτό συνέβη γιατί πηγαίνοντας κοντά, είδα καθαρά ότι το περίπτερο δεν ήταν καινούργιο αλλά είχε χρησιμοποιηθεί και μάλιστα πρόσφατα και πολλές φορές.

    Κακώς λοιπόν γράψαμε ότι κατεστράφη. Δεν κατεστράφη και ως εκ τούτου κάναμε- έκανα λάθος και απολογούμαι γι αυτό. Αλλά δέχτηκα τρία τηλεφωνήματα που μου είπαν ότι κατεστράφη. Αυτά δεν θα γίνονταν αν είχα την στοιχειώδη δυνατότητα αυτοπρόσωπης παρουσίας στους χώρους συγκέντρωσης των οπαδών της ΑΕΚ, γιατί θα έγραφα ό,τι έβλεπα, κι όχι ό,τι μου μετέφεραν. Επειδή όμως οι ελάχιστοι χουλιγκάνοι με απειλούν συστηματικά και συνεχόμενα, κι επειδή δεν θέλω την Κυριακή των εκλογών να είμαι σε κανένα νοσοκομείο με κατάγματα, δεν μπορώ να κάνω επιτόπιο ρεπορτάζ.

    Στη συνέχεια εντόπισα στο onsports ένα βίντεο που δείχνει φωτιά στο σημείο που βρισκόταν το περίπτερο. Το απέδωσα ως όφειλα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν το πήρα επάνω μου.

    Πάνω μου παίρνω την επιτόπια δική μου έρευνα. Ας το σκεφτούν αυτό οι ελάχιστοι χουλιγκάνοι που επιχειρούν να με τρομοκρατήσουν, απειλώντας τη σωματική μου ακεραιότητα και την οικογένειά μου. Θα ήμουν εξαρχής εκεί, και τίποτα δεν θα γραφόταν λάθος.

    Λάθη δεν κάνουν μόνον οι νεκροί -και οι δουλοπρεπείς υπάλληλοι που έχουν εξασκηθεί να μεταφέρουν πιστά τη γραμμή του αφνετικού- είναι η μόνη ικανότητα που αναπτύσσουν. Οι υπόλοιποι και λάθη κάνουμε, και συγνώμη ξέρουμε να ζητάμε όταν αστοχούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eπειδή κι εμένα απασχόλησε τι τελικά έγινε, έψαξα και βρήκα αυτόπτη των γεγονότων. Μου είπε λοιπόν ότι το περίπτερο την ώρα της επίθεσης, είχε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Τους έβγαλαν έξω με το ζόρι χωρίς να χτυπήσουν κανένα. Στη συνέχεια διάλυσαν το περίπτερο (προκύπτει και από φωτογραφίες) και επιχείρησαν να το κάψουν. Κάποιος όμως από τους οπαδούς της ΑΕΚ φώναξε, μην βάζετε φωτιά γιατί έχει ρεύμα. Αποτραβήχτηκαν πλην ενός που πλησίασε με ένα κομμάτι ύφασμα βουτηγμένο σε βενζίνη, και άναψε φωτιά αφήνοντας το βιαστικά σε κάποιο ξύλο του περιπτέρου. Ευτυχώς η φωτιά δεν απλώθηκε.
    Η εικόνα που είδε αργότερα ο Διαμαντής, προφανώς είχε να κάνει με την ανασυναρμολόγηση του περιπτέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή