.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε το Εορταστικό - Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά του ΣΟΝΦ


Φώτο: Όρθιοι από αριστερά προς τα δεξιά Σπύρος Ιλαντής (1ος), Οδυσσέας Βαζελάκης (πρόεδρος ΣΟΝΦ και Διεθνής Διαιτητής), Απόλλων-Φοίβος Διαμάντης (2ος)

Σημαντική ανταπόκριση είχε το  1ο Εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά  του ΣΟΝΦ που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Γενάρη. Το τουρνουά διεξήχθηκε με ελβετικό σύστημα 6 γύρων, με εθνική και διεθνή αξιολόγηση, και συμμετείχαν συνολικά 32 σκακιστές και σκακίστριες από 15 συλλόγους της Αττικής. Δεν υπήρχε παράβολο συμμετοχής
Την πρώτη θέση κατέκτησε καθαρά ο Σπύρος Ιλαντζής του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας με 6 νίκες σε 6 αγώνες!  Στις θέσεις 2-4 ισοβάθμισαν κατά σειρά κατάταξης με 4,5 βαθμούς οι Απόλλων - Φοίβος Διαμαντής του ΑΣΟ Πετρούπολης "Δίας", Σάββας Χρηστίδης του ΣΟ Καλλιθέας και Στέφανος Χαιρόπουλος του ΣΟ Ικαρίας. Πρώτοι σκακιστές του ΣΟΝΦ οι Νάσος Σπανός και Παναγιώτης Καρακολίδης, και οι δύο παλιοί παίκτες του σκακιστικού τμήματος του ΑΟΝΦ!


Στις ηλικιακές κατηγορίες διακρίθηκαν οι Χαράλαμπος Σπανός  (3,5 βαθμοί, 1ος κάτω των 16 ), Δημήτρης Λουκίσας (3,5 βαθμοί, 1ος κάτω των 12), Εφραίμ Παρόγλου (3 βαθμοί, 1ος κάτω των 10) και Δανάη Λουκίσα (3 βαθμοί, 1η κάτω των 8). Συνολικά οι μισοί μετέχοντες ήταν νέοι.

Αναλυτικά στοιχεία για το τουρνουά ΕΔΩ και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Την Κυριακή 11 Γενάρη ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΣΟΝΦ στο Ομαδικό Πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελλήνιο ΓΣ.

Παράλληλα ο ΣΟΝΦ θα συμμετάσχει στο διασυλλογικό κύπελλο "Χειμώνας 2015" που ξεκινά την Κυριακή 18 Γενάρη. Το κύπελλο συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά μια σειρά σκακιστικά σωματεία μεταξύ των οποίων και ο ΣΟΝΦ.

Νέα Φιλαδέλφεια
8 Γενάρη 2015
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου