.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

«Κομμένη» κάθε επαφή με Δήμο

Κόβει κάθε επαφή με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η πλευρά της ΑΕΚ για το γήπεδο. Σύσκεψη Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του για τις επόμενες κινήσεις.

Αποφασισμένη να κόψει κάθε επαφή με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ΑΕΚ. Η κίνηση του Άρη Βασιλόπουλου να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του γηπέδου έκανε εμφανές στα μάτια των «κιτρινόμαυρων» πως δεν θέλει το γήπεδο στην περιοχή, παρά τα όσα ο ίδιος δηλώνει.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καλέσει σήμερα σύσκεψη με τους συνεργάτες του για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η «Ένωση» θα κρατήσει σκληρή στάση και θα προχωρήσει τις διαδικασίες στο βαθμό που είναι δυνατό από τη δική της πλευρά, αν και οι επικείμενες εκλογές δεν αποτελούν αρωγό παρά τροχοπέδη στην προσπάθειά της. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν ήδη τις θέσεις που θα παρουσιάσουν για να αντικρούσουν το Δήμο στο ΣτΕ, τη στιγμή που η χθεσινή ανακοίνωση της Original 21 με αποδέκτη το ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τις πιέσεις προς την άλλη πλευρά.

πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου