Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Κυρ Στέλιο ποτέ δεν περίμενα τέτοιο κατάντημα...

Στέλιος Σεραφείδης: "Για τον Βασιλόπουλο έχω προσωπική άποψη. Πρόκειται περί μεγάλου κ@λ@παιδου!"

 

Το Στέλιο Σεραφείδη το γνώρισα από μικρό παιδάκι. Έμενα Καππαδοκίας 3 απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ. Το παρατσούκλι του που έχει ξεχαστεί, ήταν "αγριόγατος". Υπήρξε κορυφαίος τερματοφύλακας και ήταν από εκείνους που ξεχώριζαν για τη σεμνότητα και το ήθος τους. Αν κι εκείνη την εποχή, το ποδόσφαιρο ήταν αθλητισμός κι όχι επιχείρηση και όλοι όσοι ασχολούνταν με αυτό, διαφορετικοί άνθρωποι.

Καθώς μεγάλωσα μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς, αλλά και σαν οπαδός και αθλητής της, αρκετές φορές ως πιτσιρικάς βρέθηκα να γυρίζω τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο σε παίχτες του ποδόσφαιρου και του μπάσκετ. Κάποιες φορές στον κυρ Στέλιο

Ο Σεραφείδης λοιπόν είναι ολότελα θεμιτό να επιθυμεί για δικούς του λόγους το συγκεκριμένο γήπεδο, και να αγωνίζεται γι΄ αυτό. Ως χτες εμφάνιζε ένα άλλο ήθος. Ήταν ο Σεραφείδης που γνώριζα. Προσπαθούσε να συγκρατήσει τους φανατικούς, διατηρούσε πάντα χαμηλούς τόνους, δεν προκαλούσε...

Αλλά οι τελευταίες δηλώσεις του, πέραν του περιεχομένου τους που περιφρονούν τη βούληση του λαού της πόλης, και των θεσμών, αντιστοιχούν σε ένα άλλο πρόσωπο. Όχι στο Σεραφείδη που ήξερα. Ρίχνουν λάδι στη φωτιά στην εισαγώμενη στην πόλη βία, και την ένταση που συστηματικά καλλιεργεί η πλευρά της ΑΕΚ, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας ιδιωτικής επιχείρησης σε βάρος της πόλης μας.

Σήμερα καταλαβαίνω πως όταν στις 20-6-14 άνοιξαν κεφάλια στην πόλη από τους... οπαδούς της ΑΕΚ, και ήταν από νωρίς παρών στη συγκέντρωση τους ακόμη και το βράδυ οπότε τον συνάντησα απέναντι από τη Στρούγκα, η στενοχώρια του δεν ήταν και τόσο ειλικρινής... Γι΄ αυτό και ποτέ δεν προέβη ο ίδιος και οι υπόλοιποι, όπως μου είπε ότι θα κάνουν, σε οποιαδήποτε αποδοκιμασία ή καταδίκη εκείνων των γεγονότων.

 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek-live.gr

Λάβρος ο Στέλιος Σεραφείδης μιλώντας στο AEK LIVE RADIO για τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

ÓÅÑÁÖÅÉÄÇÓ ÐÁÐÁÉÙÁÍÍÏÕ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ "90 ×ÑÏÍÉÁ - Ç ÉÓÔÏÑÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ"




«Ο Βασιλόπουλος είναι κ@λ@παιδο!»

Χείμαρρος ήταν ο Στέλιος Σεραφειδης μιλώντας στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και τον Μιχάλη Μικελλή. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ κατέκρινε τον Άρη Βασιλόπουλο μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για τον δήμαρχο Φιλαφέλφεια-Χαλκηδόνας και τις κινήσεις του ενάντια στην κατασκευή του γηπέδου.

«Για τον Βασιλόπουλο έχω προσωπική άποψη. Πρόκειται περί μεγάλου κ@λ@παιδου! Δεν μπορεί να περιφρονείς μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Μία ομάδα προσφυγιάς! Με τρεις γενιές ποδοσφαιριστών ήταν αθλητές και επιστήμονες. Η ΑΕΚ έδινε χρήματα στο κράτος, σε εποχές που εμείς δεν κερδίζαμε τίποτα. Δεν μπορεί το κωλόπαιδο αυτό, ο οπαδός του Ολυμπιακού να έρχεται και να μας λέει τέτοια πράγματα. Εγώ ερχόμουν από μικρό παιδί στη Φιλαδέλφεια. Πήγαινα με τη μάνα μου και μάζευα παπαρούνες. Είμαι 80 χρονών!

Αυτά που ήξερε να τα ξεχάσει. Την ΑΕΚ τη βρήκε στη Φιλαδέλφεια. Αυτός τώρα ήρθε.
Είναι καθοδηγούμενους από τον… να μην πω το όνομα. Είναι Ολυμπιακός το παιδί»,δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Σεραφείδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου