Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Προειδοποιήσεις» της Original για το γήπεδο

Σε ανακοίνωσή της αργά το βράδυ της Κυριακής σχετικά με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας που κατέθεσε ο δήμος Φιλαδέλφειας εναντίον του νέου ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας - Αττικής, η «Original 21» αναλαμβάνει την ευθύνη για τις τραμπούκικες παρεμβάσεις σκληροπυρηνικών οπαδών στα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια του δήμου Φιλαδέλφειας, που οδήγησαν 6 ανθρώπους στο νοσοκομείο και δημιούργησαν μια ασφυκτική κατάσταση με ύβρεις και απειλές, καθιστώντας αδύνατη τη διεξαγωγή των συμβουλίων. Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για την «συνάντηση» με το δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο, που αν και είχε ακυρωθεί πραγματοποιήθηκε  κατόπιν εισβολήs οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στο γραφείο του δημάρχου και στην οποία εκτοξεύτηκαν απειλές κατά της ζωής του.


Επιπλέον, η Original 21 στοχοποιεί ευθέως και προσωπικά το δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον «εχθρό και πολέμιο του σχεδίου για τη δημιουργία της "Αγιά Σοφιάς"» και «άνθρωπο που δυστυχώς μία μειοψηφία Φιλαδελφιωτών έχρισε Δήμαρχο της προσφυγικής γειτονιάς μας, που για κάθε ΕΝΩΣΙΤΗ, όπου και αν κατοικεί, είναι το σπίτι του».

Στρέφεται μάλιστα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας γραμμή στους οπαδούς της ΑΕΚ να καταψηφίσουν το κόμμα στις κρίσιμες εκλογές του Ιανουαρίου, αν δεν δεσμευτεί πως δεν θα καταργήσει το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας - Αττικής σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.  «Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες και όλοι θα ψηφίσουμε για τη ζωή μας και επειδή η δική μας ζωή είναι η ΑΕΚ, θα πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι πρόκειται να κάνει το κόμμα αυτό για το θέμα του γηπέδου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Όλοι μαζί έχουμε τεράστια δύναμη και μπορούμε να κάνουμε κόμματα, κομματάρχες και κομματικούς στρατούς να τρέμουν και να σκέφτονται πολύ καλά να τα βάλουν μαζί μας. Στις 25 Γενάρη, ενάμιση εκατομμύριο Ενωσίτες θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν και θα πρέπει να γνωρίζουν ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι εναντίον μας στο θέμα του γηπέδου», καταλήγει.

πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου