Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Με 75 παρόντα ταμειακά εντάξει μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εγκρίθηκε η παραχώρηση του οικοπέδου της στη "Δικέφαλος 1924 Α.Ε."

Εγκρίθηκε το παραχωρητήριο του γηπέδου!

Με σύντομες διαδικασίες ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την έγκριση του παραχωρητήριου του γηπέδου στην Εταιρεία «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», η οποία θα αναλάβει το έργο της ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς. Η ΓΣ έγινε παρόντος του Δημητρίου Μελισσανίδη, ενώ πρόεδρος της συνέλευσης είχε οριστεί ο Τάκης Ζαχόπουλος.


Στο βάθρο που είχε στηθεί κάθισαν ο ηγέτης της ΑΕΚ μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου, τον Τάσο Κατσαδήμα, τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, ενώ παρόντες στη διαδικασία δήλωσαν απ’το ποδοσφαιρικό τμήμα οι  Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Άκης Ζήκος, Βασίλης Δημητριάδης, Στέλιος Μανωλάς. Από πλευράς παλαιμάχων συμμετείχαν οι Στέλιος Σεραφείδης, Κώστας Νεστορίδης και Θωμάς Μαύρος.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο διεθυντής της «Δικέφαλος 1924» Νίκος Στράτος…

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν 75! Η ΓΣ ξεκίνησε στις 18:00, υπήρχαν κάποιες στιγμές εντάσεων, αλλά στο τέλος η έγκριση του παραχωρητηρίου πέρασε παμψηφεί και με σύντομες διαδικασίες.

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου