.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Έχουν συζητήσει Τσίπρας – Καμμένος για το γήπεδο

Μάριος Ματσάνκος

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σημεία έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα όταν μπήκε στην συγκυβέρνηση. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε συζητήσεις που είχε με τον Πρωθυπουργό του ζήτησε να προσέξει τρία «καυτά» ζητήματα. Το πρώτο είναι οι Μετανάστες. Το δεύτερο η Εθνική Άμυνα, εκεί όπου ο κ. Καμμένος έγινε Υπουργός και το τρίτο το γήπεδο της ΑΕΚ.


Ο Τσίπρας θέλει την «Αγιά Σοφιά»
Σε συζητήσεις που είχαν οι δύο άνδρες υπήρξε κοινή ταύτιση των απόψεων στο θέμα του γήπεδο. «Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια», ήταν η κοινή πορεία που έχουν χαράξει. Τόσο ο Καμμένος ο οποίος είναι και φίλαθλος της ΑΕΚ όσο και ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός θέλει η Ένωση να αποκτήσει και πάλι το «σπίτι» της και να αποκατασταθεί η αδικία.

Τι είπαν στον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Μετά από λίγες μέρες αφότου ανέλαβαν Τσίπρας και Καμμένος είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Δήμαρχο, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο για το «καυτό» θέμα του γηπέδου και τα όσα έχουν διαδραματιστεί στην πόλη από λάθους χειρισμούς και των δύο πλευρών (Δήμου – ΑΕΚ). Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν τονίσει στον Βασιλόπουλο να σταματήσει να μιλάει για το γήπεδο. Να ρίξει τους τόνους…

Ο Μελισσανίδης μιλά θετικά για την κυβέρνηση
Από πλευράς ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει να έχει αλλάξει στάση. Μπορεί να έχει τονίσει πως ΑΕΚ και πολιτική δεν πρέπει να μπλέκονται, ωστόσο, όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν στενές σχέσεις του ισχυρού άνδρα της Ένωσης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο, η κυβέρνηση άλλαξε και πρέπει και ο «Τίγρης» να πάρει με το ρεύμα της εποχής το οποίο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. Έτσι σε προσωπικές του συζητήσεις, ο Μελισσανίδης μιλάει μόνο θετικά για την κυβέρνηση και το γήπεδο. Είναι γραμμή να πέσουν οι τόνοι.

Γήπεδο ΑΕΚ πριν το Πάσχα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκεται στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για να συζητηθεί πριν το Πάσχα ως δεύτερο σε αυτά που υπάρχουν. Το πρώτο και κρίσιμο για την κυβέρνηση είναι να υπάρξει ρεύμα στους φτωχούς. Όσον αφορά το θέμα δένδρα και η διαφωνία που έχει ξεσπάσει, εκεί ακούγεται ότι θα παρέμβει ο Καμμένος για να δώσει λύση.

Πρώτα ο Μελισσανίδης, μετά η Δούρου
Πηγές από το στενό περιβάλλον της Ρένας Δούρου αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το θέμα της χρηματοδότησης για το θέμα του γηπέδου. Η Περιφέρεια Αττικής είναι θετική στο να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο, αλλά πρώτα θα πρέπει να πειστεί πως πράγματι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κάνει την «Αγιά Σοφιά». Αυτό δηλαδή που λένε από το περιβάλλον της Δούρου είναι πως ο Μελισσανίδης πρέπει να βάλει τα 50 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια θα χρηματοδοτήσουμε και εμείς το έργο.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου