.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι – Μεγάλη επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχών

Νέο ρεκόρ συμμετοχών (190 μαθητές και μαθήτριες!) και πολύ κέφι που αποτυπώνονταν στα χαρούμενα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων σημάδεψαν 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φλεβάρη. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειαςο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και η Σχολή Χατζήβεη

 
Ένα μελίσσι παιδιών κατέκλυσε από πρωί τις εγκαταστάσεις της Σχολής Χατζήβεη όπου πραγματοποιηθήκαν οι αγώνες. Η γραμματεία των αγώνων ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην αυξημένη προσέλευση και με τη συμβολή των υπευθύνων και του προσωπικού της Σχολής Χατζήβεη αντιμετωπίζονταν γρήγορα όποιες έκτακτες ανάγκες προέκυπταν.
Τη διεύθυνση των αγώνων είχε η Ντίνα Σερετάκη επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων ήταν ο πρόεδρος του ΣΟΝΦ και Διεθνής Διαιτητής Οδυσσέας Βαζελάκης, ενώ τη διοργάνωση στήριξαν ανιδιοτελώς, με μεγάλη επάρκεια και φροντίδα διαιτητές μέλη του ΣΟΝΦ και αρκετοί σκακιστές του. Με την κοινή προσπάθεια όλων των συντελεστών η διοργάνωση στέφθηκε -κατά γενική ομολογία- από πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης  Άρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχοςΝίκος Ανανιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος ΜανωλεδάκηςΤάκης Γαβριηλίδης καιΑλίκη Γαλαζούλα, εκπρόσωποι τοπικών μέσων και εκπαιδευτικοί της περιοχής.
Στα διαλλείματα μεταξύ των γύρων οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να παίζουν στη σκακιέρα δαπέδου που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, ενώ μέριμνα υπήρχε και για τη δημιουργική απασχόληση με τη βοήθεια και επίβλεψη παιδαγωγού της του σχολείου για μικρότερα αδέλφια που δεν ξέρουν σκάκι.
Σημαντική  καινοτομία στους φετινούς αγώνες ήταν η λειτουργία ανοικτού ασύρματου δικτύου ίντερνετ και ιστοσελίδας της διοργάνωσης από όπου οι γονείς μπορούσαν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των αγώνων, τα αποτελέσματα και τις κληρώσεις.
Σε όλους απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής ενώ οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας και το πρώτο κορίτσι βραβεύθηκαν με μετάλλια. Αυτοί είναι (μετά την άρση τυχών ισοβαθμιών):

Νήπια
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5
14
2
ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
13½
3
ΣΕΡΕΤΑΚΗ ΜΥΡΤΩ
3
15
 
Α Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΕΩΡΓ
5
15
2
ΠΑΠΑΝΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
4
16
3
ΖΑΡΕΙΦΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4
13
 
Β Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
14
2
ΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
15½
3
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
4
15½
 
 ………
 
 
 
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΛΥΔΙΑ
13
 
Γ Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5
14
2
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
4
18
3
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
16
 
 ………….
 
 
 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
4
13
 
Δ Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΕΖΕ ΜΑΡΙΑ
5
17½
2
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
4
17½
3
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4
16
Ε Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΠΑΡΟΓΛΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΗΣΤΟΣ
15
 
2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΝΟ
4
17
 
3
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
4
15
 
 
 …………..
 
 
 
 
ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
3
15½
 
ΣΤ Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5
15
 
2
ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
4
14
 
3
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4
12½
 
 
 .......
 
 
 
 
ΝΤΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2
11½
 
Γυμνάσια - Λύκεια
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5
12
 
2
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
17
 
3
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
4
14½
 
 
 .....
 
 
 
18
ΜΙΧΑΣΕΜΠ ΑΝΝΑ





 
 
Το σημαντικότερο βραβείο όμως το απένειμαν τα ίδια τα παιδιά και δεν ήταν άλλο από την έκφραση χαράς για τη συμμετοχή και ικανοποίησης για την προσπάθεια που ήταν έκδηλες στα πρόσωπα όλων.
Σε ότι αφορά στο διαγωνιστικό μέρος, τα αποτελέσματα έχουν υποβληθεί στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής που είναι υπεύθυνη για την έγκαιρη ανακοίνωση των προκριθέντων στην τελική φάση της Αττικής σύμφωνα με τα οριζόμενα στην γενική προκήρυξη των αγώνων.
Ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος δυνατός τρόπος να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια πραγματοποίησης σχολικών πρωταθλημάτων σκάκι στο δήμο μας. Η θερμή υποδοχή και η μαζική ανταπόκριση που βρίσκουν όλα αυτά τα χρόνια τα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μας γεμίζουν ικανοποίηση,  μας δίνουν δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τυχόν δυσκολίες και εμπόδια αλλά και ευθύνες για τη  συνέχεια του θεσμού με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά ανά τάξη ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο άλμπουμ του ΣΟΝΦ και της Σχολής Χατζήβεη άλμπουμ 1 και άλμπουμ 2
 
3 Μαρτίου 2015
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου