Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση του ΚΚΕ για το Ρυθμιστικό, Δευτέρα 9/3 στις 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο

 
Η ΚΟ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει με θέμα: "Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνα (ΡΣΑ). Έργα και υποδομές για το κεφάλαιο ή για το Λαό" τη Δευτέρα 9/3  στις 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45)

​Θα μιλήσουν: Εύη Γεωργιάδου, μέλος της ομάδας περιβάλλοντος - Τμήμα οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ
Δανάη ​Γκούμα, δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης

4 σχόλια:

  1. Πλάκα έχει το πρώην ΚΚΕ. Απουσίασε από οτιδήποτε έγινε από τον Συριζα και ορισμένους κατοίκους δεν προσέφυγε στο ΣτΕ ουτε ψήφισε υπερ της προσφυγής, απουσίασε από κρίσιμα ΔΣ δεν αντέδρασε σε τίποτα πλην κάποιων ανακοινώσεων που εξέδωσε για τα μάτια και τώρα που ο Συριζα είναι κυβέρνηση θυμήθηκε το ρυθμιστικό!

    Βρε ουστ από δω ψευτοαγωνιστές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε είσαι ανιστόρητος περί των τοπικών είτε απλά συκοφαντάκος της κακιάς ώρας, είναι το ίδιο και το αυτό. Για να τελειώνουμε με τα ψέμματα λοιπόν: 1)Το ΚΚΕ ήταν το μόνο που δεν πήγε στη φιέστα της Γαιτανά όταν κουβάλησε τον "τίγρη" στο ΔΣ. 2)Το ΚΚΕ άνοιξε από πέρσι την ατζέντα "ρυθμιστικό" σε εκδήλωση στο Τεχνικό Επιμελητήριο με ομιλήτρια τη δημοτική σύμβουλο της ΛΣ.
      Κάτι άλλο; Ή θα μας πεις κάνα "ποίημα" για τη Βάρκιζα;

      Διαγραφή
  2. Αυτή η ιστορία με τους «διαφωνούντες» του ΚΚΕ κρατάει πολλά χρόνια. Όποτε κάποιος ξεστράτιζε απ’ το δύσκολο δρόμο που τραβά το ΚΚΕ γίνονταν αμέσως το αγαπημένο παιδί των αστικών μέσων ενημέρωσης. Οι «καταγγελίες» τους γέμιζαν τις σελίδες των εφημερίδων, εμπλουτισμένες με σχόλια για το «αντιδημοκρατικό», «σταλινικό» ΚΚΕ κτλ κτλ.
    Πάντα όμως, βοηθάει να μιλάμε με παραδείγματα γι’ αυτό και θα ανασύρω ένα παράδειγμα απ’ το «χρονοντούλαπο» της ιστορίας.
    Μάκη Κοψίδης.
    Οποιαδήποτε ομοιότητα βρείτε με κείμενα του «Εργατικού» Αγώνα ή της «Νέας Σποράς» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα!!!!! Γι' αυτόν τον Κοψίδη λες;
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6.html

      Διαγραφή