.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τι περιμένει η ΑΕΚ την Παρασκευή, στο ΣτΕ…

του Νίκου Αγγελίδη από το aek-live.gr

Την Παρασκευή είναι μια μεγάλη ημέρα για το όνειρο…της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε έχει οριστεί η συζήτηση των δυο προσφυγών των «17 κατοίκων» και του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κατά των σημερινών σχεδίων κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την «Δικέφαλος 1924 ΑΕ».


Τα σενάρια περί αναβολής από την πλευρά του Δήμου και των «17» δεν επιβεβαιώνονται και μάλλον η υπόθεση θα εκδικαστεί από το ΣτΕ.

Οι υπόθεσεις έχουν πάρει αριθμό πινακίου Νο 12 και 13 (μακάρι να αποβεί γρουσούζικος ο αριθμός για τους προσφύγοντες…)

Πρώτα θα εκδικαστεί (αν προλάβει…) η αίτηση του Δήμου και μετά αυτή των «17» που έχει και το Νο 13 στο πινάκιο. Επικεφαλής της αίτησης αυτής είναι ο κ. Παπάζογλου.

Η επίσημη ΑΕΚ ΔΕΝ έχει έρθει σε καμία επικοινωνία με τις αντιμαχόμενες πλευρές, παρότι υπήρχε τις τελευταίες ημέρες μια έντονη φημολογία περί αναβολής μετά από αίτημα των αιτούντων.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει τελικά, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ας μην αποκλείσουμε όμως την οποιαδήποτε «έκπληξη».

Η υπόθεση είναι  μείζονος σημασίας για το ΣτΕ  και έτσι ορίστηκε και δεύτερη εισηγήτρια, η Δήμητρα Μαυροπόδη.

Πρώτος εισηγητής έχει οριστεί ο Χρήστος Ντουχάνης ενώ θα προεδρεύσει ο Σωτήρης Ρίζος.

Παρέμβαση έχει ζητήσει να κάνει και η ΑΕΚ (Ερασιτεχνική) πιθανότατα μέσω του Αλέξη Αλεξίου. Δεν αποκλείεται πάντως λόγω της σημασίας της υπόθεσης να τοποθετηθεί και άλλος (ή άλλος, σκέτο…) νομικός από την πλευρά της Ένωσης. Κάποιος με γνώση σε συγκεκριμένα θέματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου