Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τα 20 εκατ. ευρώ και οι σύμμαχοι της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του καταγράφοντας τις δύο όψεις του νομίσματος στο θέμα της επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ. Τα ανησυχητικά μηνύματα της Δούρου και τα δύο πρόσωπα της Κυβέρνησης που έχουν καλή επαφή με τον Μελισσανίδη και στους οποίους ποντάρει η Ένωση για την εξασφάλιση των χρημάτων.

Η άλλη πλευρά του φεγγαριού, ή πιο σωστά η άλλη πλευρά στο θέμα του γηπέδου. Δεν υπάρχει υγιής φίλαθλος και πολύ περισσότερο Αεκτζής που να μην ξέρει ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να έχει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.


@ Ασφαλώς στον ιστορικό χώρο που σήμερα είναι χωράφι. Δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην ξέρει ότι ο Βασιλόπουλος είχε άδικο και ο δρόμος που τραβούσε ήταν στραβός αν και το Συμβούλιο της Επικρατείας φαίνεται ότι του άλλαξε μονοπάτι. Όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και μερικές φορές αν και είναι μπροστά στα μάτια μας και οι δύο είμαστε τυφλοί από το συναίσθημα την οργή η τον θυμό, ακόμα και την προπαγάνδα και δεν μπορούμε να το διακρίνουμε.

@ Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Περιφέρεια Αττικής είναι θετική στην επιχορήγηση για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού με 7 εκατομμύρια, εάν φυσικά εγκριθεί από το Ελεγκτικό συμβούλιο, ενώ αντιθέτως είναι αρνητική στην καταβολή των 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

@ Σε ότι αφορά τους "πράσινους" άπαντες είναι εν αναμονή της απόφασης της ολομέλειας του ελεγκτικού συμβουλίου, αφού εάν είναι θετική, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη ανακατασκευή του γηπέδου.

@Από την άλλη πλευρά σε ότι αφορά την ΑΕΚ, παρά την πανηγυρική διάθεση που υπάρχει μετά την διαρροή της εισήγησης του ΣτΕ για την προσφυγή τόσο του Δήμου της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας όσο και των κατοίκων της περιοχής, δικαιώνοντας το νόμο και την Ένωση, από την Περιφέρεια δεν βλέπουν το ίδιο θετικά την καταβολή ενός τόσο μεγάλου ποσού (20 εκατ. ευρώ), για την κατασκευή ενός γηπέδου.

@ Μάλιστα όπως λένε στελέχη της Περιφέρειας, το ποσό μπορεί να είναι στον προϋπολογισμό, αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση να δοθεί και ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Περιφέρεια. Κάτι που φυσικά προς το παρόν λέγεται στα μουλωχτά αλλά καλό είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην ΑΕΚ και να κάνουν τις ενέργειες τους τώρα που ακόμα είναι νωρίς και πριν τους πιάσουν στον ύπνο.

@ Η εξέλιξη αυτή αν φυσικά δημοσιοποιηθεί από την περιφέρεια θα δημιουργήσει ένα σημαντικό αγκάθι στον προγραμματισμό της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου, αφού τα χρήματα της Περιφέρειας αναλογούν στο 1/3 του έργου! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο πρόσφατο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει αναγκαίο αυτό το ποσό και γι αυτό είμαστε βέβαιοι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο θέμα στην τύχη του.

@ Όπως σας ανέφερα και στην αρχή το νόμισμα έχει δύο όψεις και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει τα δικά του ερείσματα στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος. Ο Νέος Γ. Γ .Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός πρωτίστως, αλλά και ο Γιώργος Πάντζας είναι δύο άνθρωποι που έχουν ταχθεί υπέρ του γηπέδου και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ότι περνάει από τις δυνάμεις για να πάρει η ΑΕΚ αυτά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

@ Ο Τίγρης ποντάρει ιδιαίτερα στους συγκεκριμένους δύο. Στις επόμενες ημέρες και αμέσως μετά τις γιορτές αναμένονται να κορυφωθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να έχει για την ΑΕΚ θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση.

πηγή:  aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου