.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Έξω φρενών η Περιφέρεια διαψεύδει πως δε θα δώσει τα 20.000.000 για το γήπεδο Μελισσανίδη...

Η ανύπαρκτη σε επίπεδο έργου Περιφέρεια με τα απίστευτα αποθεματικά, που πρόσφατα αποφάσισε να παραδώσει στην Τράπεζα Ελλάδας του Στουρνάρα. 
Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, αυτή που θα... συγκρουόταν με τα συμφέροντα κι έδωσε τον όρκο των Κορυσχάδων, παρά τις δεσμεύσεις της και τις αντίστοιχες του συνδυασμού της "Δύναμη Ζωής" για την κατασκευή του 3ου Γυμνάσιου - Λύκειου της πόλης μας, κοροϊδεύει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Κι όχι μόνο δεν κάνει τίποτε, αλλά αισθάνθηκε προσβεβλημένη που κάποια ιστοσελίδα έγραψε πως δε θα δώσει τα 20.000.000 ευρώ για το γήπεδο Μελισσανίδη! Για το λόγο αυτό έβγαλε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας και σκίζει τα ιμάτια της ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει! 
Αναρωτιέμαι ποια ανάγκη, ποια δέσμευση την έκανε τόσο ευαίσθητη απέναντι σε έναν ολιγάρχη!  



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το iefimerida.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Περιφέρεια Αττικής: Διάψευση για τα χρήματα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος

Χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, έκανε λόγο για απόφαση της Ρένας Δούρου να μην εγκρίνει την επιχορήγηση των 20 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προς την ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αντίθεση με τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πριν από λίγο η Περιφέρεια Αττικής με επίσημη ανακοίνωσή της διέψευσε την παραπάνω πληροφορία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Κύριοι,
 
Η ανάρτησή σας  με τίτλο: «Αποκάλυψη: Η Δούρου λέει “ναι” σε ΠΑΟ και “όχι” σε ΑΕΚ!» είναι απολύτως ανακριβής και στερείται παντελώς πραγματικού υπόβαθρου. Πρόκειται περί αποκυήματος της φαντασίας του συντάκτη του. Θα σας παρακαλούσαμε όπως επανορθώσετε το ανακριβές αυτό δημοσίευμα, που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, παραπληροφορεί και δεν συμβάλλει στην ενημέρωση των αναγνωστών σας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απ” την ΑΕΚ δεν ανησύχησαν ούτε στιγμή απ” τις συγκεκριμένες πληροφορίες και θεωρούν δεδομένα τα χρήματα, τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί και συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό για την κατασκευή όχι απλώς ενός γηπέδου, αλλά ενός κέντρου αθλητισμού, μνήμης και πολιτισμού.

3 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το συγκεκριμενο μπλοκ εχει τρελαθει στην φαπα και ακομη κλαιει για το γηπεδο της ΑΕΚ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή