Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τεχνοχώρος Κανάκη: Πρόγραμμα Απριλίου

Αγαπημένοι μας φίλοι 

Χρόνια πολλά και θερμές ευχές από όλους τους συντελεστές των πολιτιστικών μας δρώμενων σε εσάς και τις οικογένειές σας! Εμείς παραμένουμε δημιουργικοί και σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα Απριλίου που αναπτύσσουμε με πυξίδα πάντα την ψυχική μας ανάταση.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 | 8μμ
Ο Klaus Kenneth επιστρέφει στην Αθήνα και τον τεχνοχώρο μας βάζοντας αυτή τη φορά νότες
 στις στιγμές μας.. Μαζί του θα περπατήσουμε πάνω στις χορδές της κιθάρας του σε μια αλλιώτικη βραδιά βιβλιόφιλων. Τη μετάφραση της βραδιάς θα κάνουν οι Μαρία Ζησοπούλου και η Μελίτα Αντωνιάδου.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 7-9 μμ | Γενεόγραμμα
Αρχίζουν ανοιχτές ομάδες γενεογράμματος με στόχο να εξετάσουμε την οικογένεια από την οποία προερχόμαστε  και να προσεγγίσουμε πλευρές του εαυτού μας με έναν διαφορετικό τρόπο. Εισηγήτρια η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Σαμαρτζή. Ερχόμαστε εφοδιασμένοι με χαρτί και μολύβι για να σχεδιάσουμε και να μελετήσουμε ένα διαφορετικό γενεαλογικό δέντρο. Επόμενες συναντήσεις 15/5, 29/5, 12/6,  7 – 9  μ.μ 

Δευτέρα 20 έως Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 | Bazaar βιβλίων
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου (23/04/15) θα πραγματοποιήσουμε τετραήμερο bazaar βιβλίου. Ένας ξεχωριστός καλεσμένος κάθε ημέρα, με σημαντική πορεία στον ευρύτερο χώρο της συγγραφής, θα κλείνει την κάθε ημερίδα με μια συζήτηση διαφορετικής θεματολογίας κάθε φορά. Αναλυτικότερα θα ενημερωθείτε σε προσεχή αλληλογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Άννα Σπανού Κανάκη 6937005700, Υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου