Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.; (ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MASTERCARDΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»)

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.;
(ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
MASTERCARDΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»)
Πως μπορεί ν’ αποδείξεις σε κάποιον την αγάπη σου (και να έχει αξία); Υποτίθεται πως όταν αγαπάς κάποιον πολύ είσαι διατεθειμένος να κάνεις την μεγαλύτερη θυσία γι’ αυτόν (να θυσιάσεις ακόμη και τη ζωή σου). Μα αν αγαπάς κάποιον τόσο ώστε να θυσιαστείς πρόθυμα για να τον σώσεις, τότε πως θα συνεχίσεις να τον προστατεύεις στο μέλλον; Ευτυχώς στην περίπτωση της Α.Ε.Κ. δεν χρειάζονται τέτοιου είδους θυσίες. Το πολύ-πολύ να χρειστεί (να σου ζητηθεί) να ξηλωθείς λίγο παραπάνω.

Τώρα που η ομάδα ανεβαίνει στην Α’ Εθνική βρήκαν ευκαιρία οι χορηγοί να ξεδιπλώσουν τα χορηγικά τους προγράμματα και να μας φλομώσουν στα «προνόμια». Ευτυχώς που στην Α.Ε.Κ. δεν είμαστε άμαθοι σ’ αυτά τα πράγματα. Ας είναι καλά οι SUPPORTERS και η CITIBANK. Τα μεν «προνόμια» των διαφορετικών κατηγοριών SUPPORTERS θα αντιγραφούν από την «Ένωση Φίλων Α.Ε.Κ.» (για την οποία προβλέπουμε ότι πολύ σύντομα και εν αναμονή της νέας σεζόν θα γίνει ξανά λόγος), όσο για τα «προνόμια» της CITIBANK ας είναι καλά η «Τράπεζα Πειραιώς» που μας τα ξαναθύμισε.

Βέβαια τότε είχαμε DINERS, τώρα έχουμε MASTERCARD. Όπως είχαμε γράψει και σε αρκετά παλαιότερο σημείωμα μας είμαστε περίεργοι να δούμε πόσοι θα κάνουν αίτηση για την νέα κάρτα (από την οποία η νέα Π.Α.Ε. θα εισπράττει κάποια προμήθεια) και από αυτές πόσες θα εγκριθούν. Σήμερα ωστόσο εμείς ασχολούμαστε με το ζήτημα εξαιτίας δύο σχολίων που ανέβηκαν στο ανανεωμένο ΑΕΚ365 όταν αυτό δημοσίευσε την είδηση (βλέπε εδώ) και τα οποία έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Τα σχόλια αυτά είναι το πρώτο κατά σειρά του statistikos και το τελευταίο του A.E.K.Jupiter. Γιατί ξεχωρίσαμε αυτά τα δύο είναι μάλλον εύκκολο να το καταλάβει κανείς. Σημειώστε πως και τα υπόλοιπα σχόλια έχουν την αξία τους, η οποία συνίσταται στην λαχτάρα του κόσμου να βοηθήσει όπως μπορεί, ακόμα και αγοράζοντας συνδρομή σε πιστωτική κάρτα (αρκεί να μην του ζητάς να δώσει λεφτά για μετοχές). 

Εμείς πάντως αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα αυτό θα ήταν το δεύτερο (αμέσως μετά του statistikos). 

Κλείνοντας να δώσουμε και μια συμβουλή:

Όπως και στην «Ένωση Φίλων Α.Ε.Κ.» έτσι και στην MASTERCARD της «Πειραιώς» αν δεν δώσεις δεν θα πάρεις. Για να έχεις δικαίωμα στς «εξωπραγματικά προνόμια» θα πρέπει πρώτα να αγοράσεις (τώρα αν δεν έχεις λεφτά την πάτησες, θα μείνεις απέξω την ίδια ώρα που οι προνομιούχοι απομέσα θα χαίρονται τα «εωπραγματικά προνόμια» τους).

Το μόνο που ως «παρατηρητήριο» έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως στην «Τράπεζα Πειραιώς» πρέπει να προσέχουν στο μέλλον περισσότερο να μην δίνουν τέτοια προνόμια γιατί θα «πέσουν έξω» και όχι τίποτα άλλο αλλά σ’ αυτή την τράπεζα έχει και η Π.Α.Ε. τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, αν και κάτι μέσα μας μας σπρώχνει να τους φωνάξουμε «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν».

Υ.Γ. Κάποιοι «καλοθελητές» μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν ότι τα δύο σχόλια τα οποία επιλέξαμε πιθανώς τα έγραψε ο ίδιος (ίσως ο Κ.Κ. ή κάποιος με τα ίδια μυαλά). Ξέρετε όπως ο διοργανωτής μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ανοίγει την διαδικασία των προσφορών για να φιλοτιμήσει και τους άλλους ν’ ακολουθήσουν. Έτσι κι’ αλλιώς τα δύο αυτά σχόλια ήταν και τα πρώτα που γράφτηκαν όπως προκύπτει και από την ώρα.

11 Μάη 2015
παρατηρητήριο.
πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου