.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ένα παλιότερο δημοσίευμα σχετικό με τον ιδιοκτήτη της Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ στον Ασπρόπυργο που καταστράφηκε από φωτιά. Και ένα πιο πρόσφατο...

Ποιος είναι ο Δημήτρης Λαζόπουλος που αναλαμβάνει το χάντμπολ

24/05/2013

 Ο Δημήτρης Λαζόπουλος όπως αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης θα αναλάβει το τμήμα χάντμπολ, μετά από την συνάντηση που είχε με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου. Μάλιστα, είχε δείπνο και με την ομάδα απόψε όπου και ανακοινώθηκαν τα (πολύ) ευχάριστα… Ο κ.Λαζόπουλος είναι ιδιοκτήτης (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος – στην φωτογραφία με την μπλε γραβάτα στο κέντρο της) της «Γενικής Ανακυκλώσεως ΑΕ», όπου παλαιότερα ήταν και χορηγός της ομάδας χάντμπολ έχοντας δώσει ένα πολύ σεβαστό ποσό.


Η Εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1995 με βασικό αντικείμενο δραστηριότητας την ανακύκλωση και εμπορική αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών. Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας (οικογένεια Λαζόπουλου) διαθέτουν εμπειρία και προϋπηρεσία στον τομέα της ανακύκλωσης για περισσότερα από 40 έτη (από το 1964).

Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην διαχείριση, (συλλογή, μεταφορά και προσωρινή αποθήκευση) στερεών αποβλήτων και στην διαχείριση και αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών. Στον συγκεκριμένο τομέα αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής και επεξεργασίας (δεματοποίησης) παλαιοχάρτου και λοιπών ανακυκλώσιμων στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ν.Α. Ευρώπη με δυναμικότητα επεξεργασίας πλέον των 40.000 τόνων μηνιαίως.

Όπως καταλαβαίνει κανείς αποτελεί ένα πολύ δυνατό επιχειρηματία που θα στηρίξει το τμήμα οικονομικά και θα το κρατήσει δυνατό και με πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πλέον θα ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ.  

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

πηγή: enwsi.gr

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πιο πρόσφατο δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου