.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μελισσανίδης: Παρακαλώ την ηγεσία του υπουργείου να μας εκδόσει την άδεια



Στο περιθώριο της γιορτής που οργάνωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έτσι κι αλλιώς δε συνηθίζει να παρακαλάει, αισθάνθηκε την ανάγκη να παρακαλέσει τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, να του εκδόσει την άδεια!

Είναι γνωστό πως παρά τις επαφές και τις δηλώσεις  δεν έχει συμπληρωθεί ο φάκελλος, ούτε οι διαδικασίες ώστε να είναι δυνατή η έκδοση οικοδομικής άδειας, κι αυτό με δική τους ευθύνη. Το ανάλογο ισχύει για την υψομετρική μελέτη που έχει κατατεθεί στο δήμο. Ούτε έχουν ολοκληρωθεί σειρά άλλων ενεργειών που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσει οποιοδήποτε έργο. 

Το πιο σημαντικό. Η απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με όλα όσα πληροφορούμαστε, κάθε άλλο παρά δικαιώνει την πλευρά των επιχειρηματικών συμφερόντων. Γι΄ αυτό και αφήνει ορθάνοιχτο το περιθώριο προσφυγών στη συνέχεια εάν και εφόσον εκδοθούν διοικητικές πράξεις, όπως είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας.


Επιπλέον ο υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε δηλώσει σε μας, ότι το υπουργείο εργάζεται στην κατεύθυνση της κατάργησης των διατάξεων του Ρυθμιστικού που αφορούν την πόλη μας.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το διάτρητο παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην κερδοσκοπική εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη.

Παρόλα αυτά και πολλά άλλα, μεταθέτοντας ως συνήθως τις ευθύνες του, παρακαλάει και σωστά τον υπουργό, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει τρόπος να εκδοθεί οικοδομική άδεια, να του την εκδώσει. Στην πραγματικότητα δείχνει στους οπαδούς, ως υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις και τις ανεπάρκειες του τον υπουργό. 

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις Μελισσανίδη:


 
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας θα δούμε ξανά την ΑΕΚ του παρελθόντος.

Με τις χαρές και τις επιτυχίες που έχει γνωρίσει η ομάδα μας και με δύο στόχους. Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και από αυτόν τον χώρο να παρακαλέσω την ηγεσία του υπουργείου να μας εκδόσει την άδεια.

Ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Αυτή είναι η φύση της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου