Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Σπύρος Καβακόπουλος: Για να θυμηθούμε λίγο

Για να θυμηθούμε λίγο :

Ο Κωστάκης με τον κο Πρόκ. Παυλόπουλο, λέγανε ότι η οικονομία είναι τεθωρακισμένη (περισσότερο από θωρακισμένη).

Στη συνέχεια ο Γιωργάκης είπε ότι λεφτά υπάρχουν και έδωσε το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης.

Μετά ο κος Σαμαράς, υποσχέθηκε τα «Ζάππεια», με το διαφορετικό μίγμα πολιτικής.

Και τέλος ο κος Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα.

Εκτός από λίγες περιπτώσεις, όλοι στο κοινοβούλιο, έχουν αποκοπεί από την λογική και τον ορθό λόγο. Η κυβέρνηση  παγιδευμένη στη θηλιά των υποσχέσεων, αφήνει να περνούν οι μέρες καταστρέφοντας τη χώρα. Η αντιπολίτευση χαιρέκακα και καιροσκοπικά σκέπτεται αν θα ψηφίσει καταφατικά την συμφωνία και περιμένει την ώρα που θα καταρρεύσει η κυβέρνηση, για να πάρει την εξουσία.


Κυβέρνηση – αντιπολίτευση, χούλιγκαν εναντίον χούλιγκαν σε βάρος της χώρας.
Στις άλλες χώρες της κρίσης Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κύπρο, κυβέρνηση – αντιπολίτευση μαζί πορευόμενοι ως ευρωπαίοι, κατόρθωσαν και βγαίνουν σταδιακά απ’ τα μνημόνια, εμείς (αλλά είμαστε ευρωπαίοι);;;;

Κοινοβουλευτικοί πάρτε σοβαρά επιτέλους το λειτούργημά σας, αφήστε την φαυλότητα, αποκτείστε ήθος και κύρος. Καταλάβετε ότι εσείς και μόνο εσείς, είστε οι υπεύθυνοι της καταστροφής. Και μόνον εσείς που στέλνετε τον απογοητευμένο κόσμο, στον φασισμό της Χρυσής Αυγής. Αφήστε τη λογική του κακομαθημένου παιδιού, ότι οι άλλοι του φταίνε. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά, τα μέτρα που θα  ζητούν θα γίνονται όλο και περισσότερα, γιατί όλο και περισσότερο γελοιοποιείστε από τα νταούλια που βαράτε.

Σπύρος Καβακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου