Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

«Κοχλάζει» ο Μελισσανίδης με... Μαυροκεφαλίδη!

                .

Με ποιον τρόπο η μεταγραφή του Λουκά «εκνεύρισε» τον «Τίγρη» και πώς σκέφτεται να αντιδράσει.

Συντάκτης: Κίτρινα Γυαλιά

Ο ενθουσιασμός του κόσμου της ΑΕΚ με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τα σχόλια σύγκρισης που γίνονται στο ίντερνετ και στα ραδιόφωνα για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μάθαμε πως σε σημαντικό βαθμό έχουν προβλημάτισει-ενοχλήσει τον τελευταίο.

Αποθεώνεται ο ηγέτης της μπασκετικής Ένωσης, την ώρα που ο αντίστοιχος της ποδοσφαιρικής δέχεται αυστηρή κριτική, που σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε «καταγγελία», για τις επιλογές του.


Ζητάνε και στο ποδόσφαιρο μεταγραφές «ρουκέτες», τύπου Μαυροκεφαλίδη, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» (οργανωμένοι και μη). Παίκτες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και ταυτόχρονα θα υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα.

Τα μηνύματα όλα αυτά τα έχει λάβει ο Μελισσανίδης. Μάλιστα η στήλη έμαθε πως μιλώντας σε συνεργάτες του, μετέφερε και τον εκνευρισμό του για κάποιες θέσεις αρθρογράφων και μπλόγκερς.

Στο ερώτημα αν προτίθεται να απαντήσει με πράξεις (=μεταγραφές), πηγή μας από το περιβάλλον του επιχειρηματία μας είπε: «Ηφαίστειο που κοχλάζει είναι ο Μελισσανίδης με τον Μαυροκεφαλίδη. Και όταν κοχλάζει ο Μελισσανίδης να περιμένεις έκρηξη!». «Δηλαδή μεταγραφή... μπόμπα;», ρωτήσαμε ξανά. «Μην αποκλείετε τίποτε», η νέα απάντηση που μας δόθηκε...

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου