Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μελισσανίδη Δημήτριο που μας έκανε την τιμή να μας δεχτεί στο πολυτελές του γιωτ κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Λήμνο και να γνωριστούμε από κοντά."

Μελισσανίδης: «Προχωράμε για το γήπεδο» (pics)


Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ Λήμνου επισκέφθηκε το πολυτελές γιοτ του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αφού τους υποδέχθηκε θερμά, συνομίλησε μαζί τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέλη στου συνδέσμου στη Λήμνο ρώτησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ομάδα και το γήπεδο και ο ίδιος τους είπε μεταξύ άλλων «Προχωράμε για το γήπεδο κανονικά. Μαζί και για την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας από φέτος».

Μάλιστα, ο Τίγρης υπέγραψε μια φανέλα την οποία είχαν μαζί τους οι φίλοι της Ένωσης, οι οποίοι μάλιστα απαθανάτισαν αυτές τις στιγμές.

«Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ Λήμνου στο πολυτελές Yacht VERA του κ. Μελισσανίδη και γνωριμία με τον ηγέτη της ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μελισσανίδη Δημήτριο που μας έκανε την τιμή να μας δεχτεί στο πολυτελές του γιωτ κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Λήμνο και να γνωριστούμε από κοντά.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και τον χρόνο που μας διέθεσες Πρόεδρε», έγραψε στο Facebook η σελίδα της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ Λήμνου.

melissanidis fanela limnos
enosi filwn aek limnos
skafos melissanidis
skafos melissanidis1
skafos melissanidis2
skafos melissanidis3

πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Εμετηκο σαν δημοσιευμα, δειγμα πως τα μεγαλα αφεντικα εκμεταλευομενα τα φυλαθλα συναισθηματα, απλων ανθρωπων ,στηνουν τις δηκες τους επιχειρησεις χειραγωγησης ψυχων και σωματων..... Και επιδη ερχονται και οι πυθανολογουμενες βουλευτηκες εκλογες, σηκονεται και το θεμα του γηπεδου, ετσι για τα κατευθηνομενα ψηφαλακια.....//

    ΑπάντησηΔιαγραφή