Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσο πλάκα έχουν μερικοί...

Σε κάθε αναδημοσίευση, αναφέρομαι σαφώς στην πηγή. Θεωρώ πως το χρωστώ σε αυτούς που ανήκει ο κόπος, πέραν οποιασδήποτε δεοντολογίας, ή έστω υποψίας λογοκλοπής. Έκπληκτος διαπιστώνω με αφορμή τελευταία περιστατικά, πως κανείς δημοσιογράφος, ή διαχειριστής ιστοσελίδων (δεν αναφέρομαι στης πόλης μας), δεν αναφέρει την πηγή όταν πρόκειται για τον ιστοχώρο μου. Άλλος έγκριτος... παίρνει βίντεο και μοστράρει το σήμα του, άλλοι παίρνουν αποκλειστική είδηση με απόσπασμα από το κείμενο του υπουργείου όπως ακριβώς το δημοσίευσα. Γιατί κανείς τους δεν έχει το έγγραφο στα χέρια του. Είναι βέβαιοι για την αξιοπιστία μας και με αυτή τη σιγουριά το κάνουν. Αν δε με ενδιέφερε, καμιά μέρα θα έγραφα κάτι λάθος, και να έβλεπα μετά τι θα έλεγαν εκ των υστέρων...

 

Στη συνέχεια αναδημοσιεύω άρθρο του aek365.com. Στο άρθρο αυτό φαίνεται καθαρά πως πολλά φούμαρα πουλάνε εκεί στην ΑΕΚ με στόχο τους οπαδούς. Σε βαθύ ύπνο ήταν όλοι τους και το νομικό επιτελείο τους. Μέρες ολόκληρες στο υπουργείο ετοιμαζόταν η απόφαση, και από λογική άποψη να το ξέρω εγώ, και να μη το ξέρουν στην ΑΕΚ δε γίνεται. 

Δε θέλω να πω πως έτσι μπορεί να βολεύονται μερικοί... για να δικαιολογούνται, γιατί δεν προχωράνε στην έκδοση οικοδομικής άδειας που σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζει η έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ).  Οι νομικοί της ΑΕΚ αν έχουν κάτι, είναι ότι δημοσιεύτηκε σε μας και τίποτα περισσότερο!

 

Σε τελική ανάλυση ποιος από τους πολιτευτάδες τολμά να πει όχι στο Μελισσανίδη; Έτσι δε λένε; Έτσι δεν είναι; Θα τον σταμτήσει ο Φλαμπουράρης; ο Τσίπρας; ο Μεϊμαράκης; ο Καμμένος; ο Στρατούλης; το ΚΚΕ που δια στόματος του μέλους της Κ.Ε. Μάκη Παπαδόπουλου υποσχέθηκς πρόταση νόμου καταργησης του Ρυθμιστικού; ποιος; 

 

Εξετάζει τις κινήσεις της η ΑΕΚ

Οι νομικοί που «νίκησαν» τον Βασιλόπουλο στο ΣτΕ έχουν την απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ στα χέρια τους

Η απόφαση σκάνδαλο του ΥΠΑΠΕΝ δεν θα μπορούσε να περάσει στο… ντούκου από την ΑΕΚ, η οποία σχεδιάζει το επόμενο βήμα της. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι κάποια ανακοίνωση, αφού τα… λόγια δεν έχουν καμία σημασία αυτή τη στιγμή, αλλά όλα θα κριθούν νομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ενωση κινητοποιήθηκαν άμεσα, μόλις ενημερώθηκα για την απόφαση και ήδη ο φάκελός της βρίσκεται στα χέρια του Χαράλαμπου Χρυσανθάκη και του νομικού επιτελείου της «Δικέφαλος 1924». Πρόκειται για τον καθηγητή διοικητικής επιστήμης και δημοσίου δικαίου, ο οποίος εκπροσώπησε την ΑΕΚ στο ΣτΕ και κέρδισε την προσφυγή που κατέθεσε ο Βασιλόπουλος και οι 17 πολίτες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα διαβαστεί το σκεπτικό της απόφασης και εν συνεχεία θα κριθεί για το τι ενέργειες μπορεί να πράξει η «Δικέφαλος 1924», σχετικά με την απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου