Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τα παρ’ ολίγον επεισόδια στο ΟΑΚΑ αγρίεψαν τον Μελισσανίδη

"Ο επιχειρηματίας είναι ανάστατος με τα σερί πρόστιμα που καλείται να πληρώνει η ομάδα λόγω των οπαδών της και γι΄αυτόν τον λόγο έκανε... έρευνα."

Ρωτούσε τους συνεργάτες του ο επιχειρηματίας να μάθει γιατί και πώς έγινε το ντου στους Γιαννιώτες.


Τα επεισόδια που αποφεύχθηκαν στα παρά... ένα χθες στο ΟΑΚΑ, απασχόλησαν ιδιαίτερα σήμερα τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όπως μαθαίνει η στήλη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρώτησε τους συνεργάτες του για να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γιατί, και πώς, οι καμιά 100αριά θερμόαιμοι οπαδοί της Ένωσης κατάφεραν να μπούνε στη θύρα «34» και να κινηθούν απειλητικά προς τους Γιαννιώτες που φιλοξενούνταν στη Θύρα «20».

Η άμεση επέμβαση μια διμοιρίας των ΜΑΤ απέτρεψε τα χειρότερα, αλλά αυτό δεν καθησύχασε χθες τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που ζητούσε ενημέρωση και απαντήσεις. Ο επιχειρηματίας είναι ανάστατος με τα σερί πρόστιμα που καλείται να πληρώνει η ομάδα λόγω των οπαδών της και γι΄αυτόν τον λόγο έκανε... έρευνα.

Όπως μαθαίνουμε, πάνω-κάτω έβγαλε άκρη για το συμβάν, αλλά το ζητούμενο πλέον για εκείνον είναι να αντιμετωπιστεί το θέμα. Ζήτησε λύσεις από τους συνεργάτες του και περιμένει αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται και ο ίδιο να σηκώσει το τηλέφωνό του και να μιλήσει με οργανωμένους. Το έχει κάνει και στο παρελθόν άλλωστε.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου