.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς

Στις 30 Μαρτίου του 2015 και μετά τη συνάντηση που είχαν κάνει άνθρωποι της ΑΕΚ, της Δικέφαλος και της Dimand με την πλευρά του Δήμου Φιλαδελφειας – Χαλκηδόνας, αυτό που υποστήριζαν είναι πως τα πάντα κύλησαν ομαλά και πως υπήρχε μια πρώτη προσέγγιση. Μάλιστα, αυτό που βγήκε από τα χείλη του πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλου είναι πως «δεν μπορεί οτιδήποτε να σταματήσει το γήπεδο».
Σε λιγότερο από ένα μήνα (10 Απριλίου), ο κ. Ανδριόπουλος δίνει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα», εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως σε 3-4 μήνες η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την πρώτη άδεια εκσκαφών.


Δυστυχώς όμως, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, η άδεια αυτή θα αργήσει να βγει (αν βγει), διότι ο Δήμος κέρδισε την απόφαση για παράταση της Δημόσιας διαβούλευσης της Περιβαλλοντολογικής Μελέτης. Πήρε παράταση 45 εργάσιμων ημερών, στέλνοντας την απόφαση στα τέλη Νοεμβρίου.

Και ρωτάμε: Πως λοιπόν, αφού αρχικά είχαν ξεκαθαριστεί κάποια πράγματα αναφορικά με τα γύρω – γύρω του γηπέδου (κυκλοφοριακό, υπογειοποιήσεις κλπ) στη συνάντηση που είχε προηγηθεί με το Δήμο, να υπάρχει νέο κόλλημα; Ή δεν κατάλαβε καλά ο κ. Ανδριόπουλος αυτά που του έλεγαν (ήταν επιθετικός τότε) ή απλά ο Δήμαρχος δεν θέλει να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εδώ είναι που λέμε καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου