.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για την αποδοχή του αιτήματος τους Δήμου για παράταση διαβούλευσης της ΜΠΕ του γηπέδου Μελισσανίδη

Οι ίδιοι που γράφουν για τον... πανίσχυρο μεγιστάνα Μελισσανίδη, που δεν τον σταματάει τίποτε και είναι ο μόνος που μπορεί να φτιάξει το γήπεδο. Που ανοίγουν όλες οι πόρτες στο άκουσμα του ονόματος του κλπ. Βρίσκουν πάλι θηρίο ανήμερο το δήμαρχο της πόλης μας Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος όποτε θέλει τον κάνει "κλοτσοσκούφι". Τώρα κοντά στους άλλους εξίσου "ασήμαντους" υπουργούς, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, που είναι "υποχείρια" του, προστέθηκε η Γ.Γ. του ΥΠΑΠΕΝ κ. Μπαριτάκη.  

Παραλείπω το γεγονός ότι τώρα μερικοί... στηρίζουν Τσίπρα!

Αναδημοσιεύω από το aek24hours.gr την επισκόπηση του τύπου


Διαβάστε από το aek24hours.gr τα «χτυπήματα» από τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων αναφορικά με τα θέματα της ΑΕΚ.

Sportday: Καλά… σαράντα. Νέα παράταση για το γήπεδο! Σχέδιο για Τούμπα με 4-3-3.
Goal: Σκανδαλωδώς Χριστούγεννα! Παράταση από το υπουργείο (με αστεία δικαιολογία) άλλων δύο μηνών στη δημόσια διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων για την «Αγια-Σοφιά». Οργή και αγανάκτηση στην ΑΕΚ.

Live Sport: Τρικλοποδιά στην «Αγια-Σοφιά». Ο δήμος πήρε παράταση και φορτσάρει για… προβλήματα. 20 Νοεμβρίου τελειώνει πλέον η δημόσια διαβούλευση. Συναυλία στήριξης για την 6χρονη Φαίδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια (21:00). Επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ για Μπακάκη.

Η Γάτα: Πέρασε του… Βασιλόπουλου για το γήπεδο! Πάει πίσω άλλες… 45 μέρες η «Αγιά-Σοφιά». Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη νέα κίνηση του δημάρχου που ζήτησε και πέτυχε παράταση.

Ώρα των Σπορ: Αθλιότητα κατά της ΑΕΚ από το ΥΠΑΠΕΝ. Απίστευτο UNFAIR της Γ.Γ. του ΥΠΑΠΕΝ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ, που ξέχασε πως, πλέον, δεν εκπροσωπεί την εκλεγμένη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., αλλά υπηρεσιακή και δύο μέρες πριν τις εκλογές, προχώρησε σε στοχευμένο χτύπημα κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. «Μυρίζει» περίεργο παιχνίδι ΥΠΑΠΕΝ – Βασιλόπουλου. Πρωτοφανής μεθόδευση, σκανδαλώδης απόφαση. Η Μπαριτάκη έδωσε, δύο 24ωρα πριν τις εκλογές, 45 μέρες παράταση στη δημόσια διαβούλευση για το γήπεδο, επειδή ο Βασιλόπουλος τον Αύγουστο… εκανε διακοπές! Εξάντλησε όλο το περιθώριο παράτασης που της δίνεται, χωρίς, όμως, να γνωστοποιήσει ποια είναι η τεκμηριωμένη εισήγηση της υπηρεσίας του ΥΠΑΠΕΝ, που απαιτεί ο νόμος. Ερωηματικό, η στάση της υπηρεσιακής πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, Γκόλια-Μουσουρούλη. Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε δικαιοσύνη στο θέμα του γηπέδου, αλλά τα στελέχη που διόρισε στο ΥΠΑΠΕΝ η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝΕΛ, όπως η Μπαριτάκη, που είναι Γ.Γ. εδώ και μήνες μόνιμα, ακούνε μόνο τον δήμο και αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σαν εχθρό. Με το στανιό και με άνευ προηγουμένου αδικαιολόγητη καθυστέρηση ξεκίνησε τη διαβούλευση ο Λαφαζάνης και τώρα πάει να την τινάξει στον αέρα η Μπαριτάκη.

Πούλησε τον αρχηγό του και τώρα… Μένει δήμαρχος, μόνο για να πολεμήσει την ΑΕΚ.

Εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του Τσίπρα για να πάρει τις ψήφους που χρειαζόταν στον δεύτερο γύρο και έφυγε τώρα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που χωρίς αυτόν, δεν θα υπήρχε πουθενά, για να συνεχίσει ελεύθερος τον πόλεμο κατά ενός ολόκληρου λαού. Τον στηρίζει σύσσωμο το σύστημα ΟΣΦΠ και το δέχεται ολόψυχα. Χρησιμοποιεί τις ψήφους που πήρε, για να πετύχει τον μοναδικό στόχο που έχει ως δήμαρχος και που έκρυψε από τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν: να διώξει την ΑΕΚ από τη Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ απέδειξε το δίκιο της στο ΣτΕ και δεν θα τη σταματήσει καμία συνωμοσία σκοτεινών κέντρων.
Το… θαύμα Μπακάκη! Το ιατρικό τιμ τον φέρνει πίσω σε χρόνο ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου