Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Έτσι γίνονται τα λεφτά! Μια ιδέα για την οποία προθυμοποιούνται πολλοί να πληρώνουν




Είναι γνωστό πως οι μεταγραφές της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι πιο τσιγγούνικο υπάρχει, και πρόκειται μόνο για ευκαιρίες από το πανέρι… Η περίπτωση του «καληνύχτα» (Μπουενανότε) ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για να καταλήξει στα αζήτητα μετά από ένα ατύχημα, είναι χαρακτηριστική. Η άλλη περίπτωση του Τζανετόπουλου, που αμείβεται με 1.200 ευρώ χωρίς να του πληρώνουν νοίκι και αυτοκίνητο, είναι ακόμη πιο χαρακτηριστική. Και μιλάμε για επαγγελματία της Σούπερλιγκ! Σε λίγο θα ζητήσει ποδοσφαιριστές που θα προσφέρονται να πληρώσουν για να παίξουν.

Τώρα σύμφωνα με το δημοσίευμα του onsports.gr, προσπαθεί να ωθήσει τους οπαδούς να αγοράσουν διαρκείας για να κάνει ακριβότερες αλλά απαραίτητες μεταγραφές, που θα επέτρεπαν στην ομάδα να διακριθεί. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ήδη  αποτελούν μοναδικό παγκόσμια παράδειγμα αποκλειστικής χρηματοδότησης ενός ανύπαρκτου ακόμη γηπέδου, το οποίο θα ανήκει σε έναν από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του Φόρμπις. Όπως είναι γνωστό το 80% της αξίας τους πηγαίνει για την "Αγιά Σοφιά", αν και από ότι φαίνεται οδηγείται στην " Ένωση Φίλων ΑΕΚ" ένα κλειστό κλαμπ φίλων του αφεντικού της ομάδας, το οποίο έτσι εμφανίζεται να έχει το πλειοψηφικό πακέτο  Με τη νέα πατέντα πάλι σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, καλούνται να χρηματοδοτήσουν και τις μεταγραφικές επιλογές του, πάλι μέσω των διαρκείας! 

Ακολουθεί το δημοσίευμα του onsports.gr:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Κόκκινο» από Μελισσανίδη στη μεταγραφή του επιθετικού λόγω... διαρκείας!


Δυσαρεστημένος ο «Τίγρης» με τα μόλις 8.000 διαρκείας, δεν άναψε το πράσινο φως για την υπέρβαση.

Για την μεταγραφή του επιθετικού που δεν έγινε στην ΑΕΚ υπάρχουν πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες. Μαζί και γκρίνιες από τον κόσμο, τους αρθρογράφους, τους μπλόγκερς κτλ. Με ερωτήματα, μεταξύ άλλων, του τύπου «γιατί τόσος ντόρος όλο το καλοκαίρι αν τελικά δεν υπήρχε διάθεση και λεφτά για μεταγραφή ή μεταγραφές».

Η στήλη θα αναφερθεί στο αποψινό της ρεπορτάζ σε μια άλλη πτυχή του θέματος. Μάθετε λοιπόν, ότι η μεταγραφή μπορεί να μην έγινε τελικά λόγω... των εισιτηρίων διαρκείας! Καλά πληροφορημένη πηγή, μας είπε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευελπιστούσε μετά το ντιλ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων των καρτών διαρκείας, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Ο «Νάνος» δεν σήκωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ από τον καναπέ και έτσι τα εισιτήρια δεν αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να μην προκύψουν τα έξτρα έσοδα όπως υπολόγιζε ο «Τίγρης» έτσι ώστε να γίνει η υπέρβαση στο μπάτζετ για τον επιθετικό.

Με κάπου στις 8.000 διαρκείας στο σύνολο μέχρι στιγμής, ο επιχειρηματίας δεν πείστηκε ότι έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στην οικονομική στρατηγική. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήλπιζε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά όπως σας γράψαμε και χθες για τον Κάιλ Λάφερτι, το μπάτζετ δεν αυξήθηκε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου