.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΔ: Η Ελλάδα πάει μπροστά με την απλήρωτη εργασία της Κατερίνας

Είναι κυνικοί. Τουλάχιστον. Η Ελλάδα πάει μπροστά με την ανεργία, μας λέει η Νέα Δημοκρατία. Με την Κατερίνα, 26 χρονών, που δεν έχει δουλειά και προσφέρει εθελοντική εργασία. (Και χαμογελά σαν ηλίθια η πρωταγωνίστρια του σποτ.)

Η Ελλάδα που παρέχει εθελοντική απλήρωτη εργασία για να ενισχύεται η άλλη Ελλάδα του μεγάλου κεφαλαίου. Να βγει από την κρίση και εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, σε προγράμματα εκμετάλλευσης του ΟΑΕΔ ή στην καλύτερη περίπτωση με μισθό 600 ευρώ. Αυτό είναι το όραμα της Νέας Δημοκρατίας. Φτηνή εργασία, απλήρωτη εργασία, για να ανακάμψει η καπιταλιστική Ελλάδα μέσα στο ευρώ και στην ΕΕ.


Αλλά αυτός ο κυνισμός του προεκλογικού υλικού της ΝΔ δεν έπεσε από τον ουρανό των ιδανικών της δεξιάς, ήρθε σαν αποτέλεσμα του τρομερού κυνισμού που επέδειξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πολιτική πρακτική και βέβαια ο πολιτισμός της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξαν τους ουρανούς της γιγάντιας χυδαιότητας. Γιατί όταν η αριστερά των Τσίπρα-Δραγασάκη έχει σαν επιχείρημά της το «δεν υπήρχε άλλος δρόμος», τι θα πει το παραδοσιακό αστικό κόμμα των Βορίδη-Μητσοτάκη;

Σε αυτό τον προεκλογικό κυνισμό και στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν, απάντηση θα δώσει μόνο μια νέα αριστερά της ανατροπής και της εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης, ο ίδιος ο οργανωμένος λαός. 

πηγή: kommon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου