Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μαζί με Φλαμπουράρη ο Μελισσανίδης (Vid)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα παρέα με τον πρώην Υπουργό Επικρατείας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα, όπως πάντα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο ιδιοκτήτης της Aegean δεν κάθισε στη σουίτα των VIP, αλλά στα καθίσματα των επισήμων και είδε το ματς μαζί με τον –γνωστό για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του- Αλέκο Φλαμπουράρη.
Ο Μελισσανίδης και ο πρώην Υπουργός Επικρατείας είχαν γνωριστεί στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει μεταξύ των ανθρώπων της Δικέφαλος 1924 και του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Και παρότι εκ των υστέρων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε, δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές (καταψήφισε το νομοσχέδιο), ανάμεσα στους δύο άνδρες υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.



Όπως ήταν φυσικό, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Αλέκου Φλαμπουράρη στα επίσημα, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ έσπευσαν να του ζητήσουν τη δέσμευσή του ότι η ομάδα δεν θα συναντήσει (άλλα) εμπόδια στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει το νέο της σπίτι. Ενδεικτικό είναι το video που δημοσίευσε το aek365.
          

πηγή: sdna.gr

1 σχόλιο:

  1. Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα14 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:38 π.μ.

    Ο καθοδηγητής "μπαμπάς" του Αλέξη δηλαδή... άρα, άλλος ένας πολύ σοβαρός λόγος για μας τους Φιλαδελφειώτες να μην ψηφίσουμε ΣΥΡΡΙΖΑ.
    Γιατί δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, αυτό μας το έδειξαν ήδη. Αντιθέτως, μια χαρά υπηρετούν τα συμφέροντα, όπως φρόντισαν ήδη να κάνουν με το Μέγαρο Μουσικής, με τους εφοπλιστές που και πάλι άφησαν ανέγγιχτους κ.ο.κ.
    Σε τοπικό επίπεδο όμως, έτσι εξηγείται όλη αυτή η δίγλωσση συμπεριφορά στο θέμα του Άλσους. Συνεπώς, μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή