.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Τα πήρε ο Μελισσανίδης με τους οπαδούς που την έπεσαν στο ξενοδοχείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διαβάστε στο OnSports πώς αντέδρασε ο «Τίγρης» και τι είπε για το ντου των θερμόαιμων.

Σίγουρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πολλούς λόγους για να είναι φορτωμένος μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Η βαριά ήττα, οι δηλώσεις του Μαρινάκη, η συζήτηση που άνοιξε ξανά για τον Δέλλα (που θέλει να τον στηρίξει)...

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη περιστατικό που τον έχει ενοχλήσει. Δηλαδή η επίσκεψη των 15-20 οπαδών στο Holliday Inn τα ξημερώματα όπου περίμεναν τους ποδοσφαιριστές να τους αποδοκιμάσουν. Εκεί έγινε το επεισόδιο με τον Τζανετόπουλο και τον Αραβίδη και το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.


Η στήλη έμαθε πως η οργή του «Τίγρη» ξεχειλίζει με την επιλογή αυτή της συγκεκριμένης μερίδας οπαδών. Ήδη ψάχτηκαν οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου να μάθουν ποιοι οπαδοί (οργανωμένοι ή μη) βρίσκονται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία.

Στον Μελισσανίδη δεν άρεσε καθόλου η αντίδρασή τους. Δεν θέλει να ενοχλείται η ομάδα από τους οπαδούς. Θεωρεί πως υπάρχουν οι άνθρωποι στο κλαμπ για να δώσουν λύσεις και να τραβήξουν αυτιά αν απαιτείται και δεν έχουν δικαίωμα οι οπαδοί να το κάνουν αυτό.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Να διαπιστωθεί αν, και σε τι βαθμό, θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς για το βαρύ 4-0 του ντέρμπι.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου