Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Στράτος: «Θα μιλήσει ο Μελισσανίδης για το γήπεδο» - "Αργά ή γρήγορα το γήπεδο θα γίνει"

Η αλήθεια είναι πως πάει καιρός που ο Δ. Μελισσανίδης και το επιτελείο του, έθεταν χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση της "Αγιά Σοφιάς". Τα οποία φυσικά ποτέ δεν τηρήθηκαν. Σύμφωνα με το πρώτο από αυτά, φέτος η ΑΕΚ θα έπαιζε στο νέο γήπεδο. 

Η τελευταία δήλωση Στράτου "Αργά ή γρήγορα το γήπεδο θα γίνει", ανήκει στο χώρο των προφητειών. Και σίγουρα αν ο Παΐσιος γνώριζε πως θα υπήρχε τέτοιο θέμα, θα το είχε προβλέψει. Τέτοιες δηλώσεις μπορούν να κάνουν απελπισμένοι οπαδοί, αλλά σε καμιά περίπτωση οι πλέον υπεύθυνοι συντελεστές του σχεδίου. 


Κι εγώ μπορώ με σιγουριά να προβλέψω πως αν οι οπαδοί συνεχίζουν να ανέχονται το δούλεμα και να αγοράζουν διαρκείας, τα έσοδα από τα οποία σε ποσοστό 80% πάνε... για το γήπεδο, είναι δυνατό με τα λεφτά αυτά να εκδοθεί οικοδομική άδεια. Και να μπουν μπουλντόζες να σκάψουν κι άλλο το οικόπεδο. Τέτοια έργα έκανε κι ο Γρανίτσας, κι άφησε φέσια στους εργολάβους. Και μετά που τέλειωσαν οι αντοχές στο βερεσέ των εργολάβων, σταμάτησαν και τα έργα. Και μόνο τότε οι δύσμοιροι οπαδοί αντιλήφτηκαν το δούλεμα. 

Με τέτοιο ρυθμό εσόδων λοιπόν η "Αγιά Σοφιά", είναι πιθανό και όχι σίγουρο, σε 70-100 χρόνια να είναι γεγονός! Αλλά ποιος θα θυμάται την ΑΕΚ ως τότε; 

Όλα όσα κάνουν και θα κάνουν το επόμενο διάστημα τα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι για αγορά χρόνου. Μήπως και βρεθεί κανείς να πετάξει τα λεφτά του στο σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς", μέσω Λονδίνου π.χ. από το Κατάρ, το Μπρουνέι, τη Ταγκανίκα, τη Σουμάτρα...

Το πιο χαριτωμένο είναι αυτό που γράφει το ρεπορτάζ που ακολουθεί, και είναι από το gazzetta.gr

"Στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή με το συγκεκριμένο θέμα..."

Αυτοί που καθυστερούν συστηματικά να προχωρήσουν, δε μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή! Και τότε οι οπαδοί τι να πουν;


Ακολουθεί η αναδημοσίευση:


Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου προανήγγειλε ο Νίκος Στράτος.

Στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή με το συγκεκριμένο θέμα και ήδη άρχισε η ενημέρωση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας για να μάθουν όλη την αλήθεια, τόσο για το νόμιμο και δίκαιο της Ενωσης σε αυτό το θέμα όσο και για τις κινήσεις του δημάρχου... Πέρα από την ενημέρωση των πολιτών, όμως, θα υπάρξει και ενημέρωση όλων των οπαδών της ΑΕΚ μέσω όσων θα πει ο Μελισσανίδης.

ADVERTISEMENT
«Όταν ολοκληρωθεί η διαβούλευση θα έχουμε εξελίξεις αφού έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουμε την άδεια. Επίσης έχουμε ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου. Τις επόμενες ημέρες θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τοποθετηθεί. Αργά ή γρήγορα το γήπεδο θα γίνει», τόνισε ο Στράτος, διευθυντής της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, μετά το ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου