Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμος καλεί Σκουρλέτη, Ερασιτεχνική και ΠΑΕ ΑΕΚ σε κοινή συνάντηση για το θέμα του γηπέδου




Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:


Επιστολή προς

Υπουργό ΥΠΑΠΕΝ, κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη

Ερασιτεχνική ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι της ΑΕΚ,


Το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως όλοι γνωρίζετε είναι υπερτοπικού χαρακτήρα, δεδομένου ότι η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο με φιλάθλους σε όλη τη χώρα. 

Την τελευταία διετία, από τη στιγμή δηλαδή που εμφανίστηκαν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το ζήτημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου απασχολεί σε σταθερή βάση τους κατοίκους, αλλά και τον ίδιο το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος. Επειδή, όλο αυτό το διάστημα έχει προκληθεί πλήθος αντιδράσεων και κυρίως επειδή ένα τέτοιο μεγάλο έργο δεν μπορεί παρά να έχει τη συναίνεση των αρμόδιων φορέων, αλλά και του Δήμου, θεωρούμε απαραίτητο να αποσαφηνιστούν οι θέσεις, οι προτάσεις και τα σχέδια του κάθε φορέα και θεσμικού οργάνου, ώστε να αρθεί το κλίμα δυσπιστίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην επίσημη ΑΕΚ και τη δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος. 

Ως εκ τούτου, κρίνουμε απαραίτητη την πραγματοποίηση μίας συνάντησης ανάμεσα στο αρμόδιο για το ζήτημα Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επίσημους εκπροσώπους της ΑΕΚ και τον Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, προκειμένου να κατατεθούν μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο οι θέσεις κάθε πλευράς. 

Σε αυτή τη συνάντηση η δημοτική αρχή θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο να διασφαλιστεί η αρμονική συνύπαρξη του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με την πόλη και τους κατοίκους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου