.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σπύρος Καβακόπουλος: Μια βαθιά υπόκλιση, ένα χειροφίλημα


Γεγονός ότι ως αντικομφορμιστής, με ενοχλούν πρακτικές συμπεριφοράς που χαρακτηρίζουν τον «τζέντλεμαν», τον γνώστη του λεγόμενου savoir vivre που γοητεύει τις κυρίες. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο «τζέντλεμαν» το παίζει αριστερός με το κλασσικό κουστουμάκι άνευ γραβάτας.

Μιλώ φυσικά για τον κο Βούτση τον πρόεδρο της βουλής, έναν «τζέντλεμαν» που με μια κίνηση υψηλής μαεστρίας, στις 27 Ιανουαρίου 2015, τον έπιασε ο φακός να πετά την τσίχλα στο παρτέρι του Προεδρικού Μεγάρου και με την ίδια άνεση χθες, ως ιππότης νέας κοπής, χειροφιλεί γερομπαμπαλίδικα την υπουργό Θεοδώρα Τζάκρη στη βουλή.


Στην αρχή σκέφτηκα ότι την πέρασε για την απεσταλμένη του θεού Μάρξ στη βουλή, αλλά μετά θυμήθηκα τον «νονό» του κινηματογράφου, που οι υποτελείς τού φιλούν το χέρι δείχνοντας την δουλικότητα και πονηριά τους.

Να χειροφιλεί ο αστός διπλωμάτης Αβραμόπουλος με το αμερικανοειδές παπιονάκι του, να πεις στο διάβολο, τι είχα Γιάννη τι είχα πάντα, αλλά και ο προλετάριος Βούτσης, άι σιχτίρ σιχαμένε…. Η προοδευτική κωλοτούμπα σ’ όλο της το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου