Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο Ιβάν, ο Μελισσανίδης και η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Γιάννης Κουρτάκης

Με αφορμή την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, έχουν βγει κάποιοι στην πιάτσα και διαδίδουν -κυρίως προς τη δική μας πλευρά- ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι «άνθρωπος» των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχω ψάξει, γιατί απλώς θεωρώ ότι δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Μπορεί και να έχει σχέσεις. Ωστόσο, όσοι διακινούν τη συγκεκριμένη πληροφορία θα ήταν πιο αξιόπιστοι αν επισήμαιναν ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες «στήθηκαν» επί των ημερών της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης Σαμαρά.

Η περίοδος που ο Ιβάν ο «τρομερός» μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, συνοδευόμενος από τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, δεν απέχει και πολύ από το σήμερα.

Οπως επίσης είναι πολύ κοντά η περίοδος που οι βουλευτές της Ν.Δ., με την ψήφο τους, έκαναν παράγοντα του δημόσιου βίου τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τέλος, θα λάμβανα σοβαρά τις «καταγγελίες» για τις σχέσεις του Τζιτζικώστα με τον Ιβάν και τον «Τίγρη», αν έστω και ένας από τους βουλευτές της Ν.Δ. είχε καταθέσει μία ερώτηση στη Βουλή για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Αυτά επί του παρόντος…


πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου