Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τριμερής συνάντηση για την "Αγιά Σοφιά": Το θράσος της ολιγαρχίας και των παρατρεχάμενων της δεν έχει όρια! Το κράτος στην υπηρεσία τους...




Με απύθμενο θράσος άνθρωποι άσχετοι με την πόλη, επιχείρησαν να εκβιάσουν συναίνεση από το Δήμο για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων. Η τριμερής συνάντηση Υπουργείου – Δήμου – Επιχειρηματικών συμφερόντων, ξεκίνησε με ένταση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απείλησε να φέρει πρόσφυγες και τσιγγάνους στο χώρο του πρώην γηπέδου ΑΕΚ, αν ο Δήμος δε συμφωνήσει με τα σχέδια του! 

Επιτέθηκε προσωπικά στο Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, λέγοντας του ότι είναι ολυμπιακάκιας και τον ξέρουνε…

Αποκορύφωμα όμως της επίθεσης αποτέλεσε η τοποθέτηση Μελισσανίδη, πως και καλά τον προσέγγισαν από το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος, και του ζήτησαν να τους δώσει δουλειές για να μη κάνουν αρνητική γνωμοδότηση!!!

Κάποια στιγμή ο Α. Αλεξίου κατηγόρησε το Δήμαρχο για ευθύνες που ανήκουν στην Ερασιτεχνική, λέγοντας πως ο Δήμαρχος πέταξε την έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας. Αν και είναι σε όλους γνωστό, πως ο Δήμος αγωνίζεται για να μείνουν εντός πόλης τα τμήματα της ομάδας σε βαθμό παρεξηγήσεως.

Από τις πλέον θρασύτατες παρεμβάσεις ήταν εκείνη του υπάλληλου της ΠΑΕ – ΑΕΚ, Μπάγεβιτς, ο οποίος μάλλον νόμιζε πως βρίσκεται στη γενέτειρα του το Μόσταρ της Βοσνίας. Είπε ο αθεόφοβος πως βρήκατε την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια! Αν φυσικά στο μεταξύ τον είχε επαναπροσλάβει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να πει ότι εξυπηρετούσε εκείνο το αφεντικό. 


Όλοι αυτοί δεν είναι αιρετοί, δεν είναι δημότες της πόλης μας, και συμπεριφέρθηκαν σαν κατακτητές! Με απόλυτη περιφρόνηση και υπέρμετρη αλαζονεία σε πρόσωπα και θεσμούς που υποτίθεται υπολήπτονται. 

Σκέψου να βρουν λεφτά να υλοποιήσουν το σχέδιο τους ποιος θα κάνει κουμάντο στην πόλη…
 



Ο Δήμος από την πλευρά του έθεσε τα βασικά ζητήματα που προκύπτουν από τις γνωμοδοτήσεις, όπως είναι το συγκοινωνιακό, η ασφάλεια, οι θέσεις στάθμευσης κλπ. Σε αυτά επέμεινε ως το τέλος, και η συναίνεση του στην κοινή τριμερή επιτροπή εργασίας που συμφωνήθηκε, αποβλέπει στην αναζήτηση λύσεων.

2 σχόλια:

  1. Σαν βρεγμενη γατα βγηκε ο κ. Δημαρχος κ. Καμπουρη !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ασχολήσου με την Ηλιούπολη από όπου είσαι κι άσε εμάς τους Φιλαδελφειώτες να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε το καρακιτσαριό της αγιασοφιά.

      Διαγραφή