Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Θοδωρής Μανωλεδάκης για ΜΠΕ γηπέδου: «…τέτοιο γήπεδο και σαν ΑΕΚτζής και σαν εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον αθλητισμό δεν το θέλω. Λέω ΟΧΙ λοιπόν σε αυτό το γήπεδο…» (βίντεο)




Ο Θόδωρος Μανωλεδάκης εκτός από δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, είναι Φιλαδελφειώτης και γνωστός ΑΕΚτζής, που με ανιδιοτέλεια έχει προσφέρει σε τμήματα της ομάδας. Από την άποψη αυτή, η γνώμη που εξέφρασε κατά τη συζήτηση για τη ΜΠΕ του γηπέδου Μελισσανίδη, έχει βαρύνουσα σημασία.

Στην τοποθέτηση του αποκάλυψε που, και κάτω από ποιες συνθήκες προπονούνται τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ακολουθούν αποσπάσματα της τοποθέτησης του:

«…ποιας ΑΕΚ; Όταν δεν στεγάζει κανένα άλλο τμήμα της, εκτός από το τμήμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με το γήπεδο του Μελισσανίδη… κάθε άλλο παρά εσωτερικό ζήτημα της ΑΕΚ είναι ότι δεν στεγάζονται τα ερασιτεχνικά τμήματα. Θα ήταν εσωτερικό της ζήτημα όταν είχαν φροντίσει, είτε η εταιρία, είτε η Ερασιτεχνική, να είχαν στεγάσει αυτά τα τμήματα. Και όχι να έρχονται στον Δήμο και να ζητάνε στέγαση και ο Δήμος να αναγκάζεται να βγάλει τα παιδιά από  τα σχολεία, για να μπαίνουνε τα παιδιά της ΑΕΚ…»



«…τέτοιο γήπεδο και σαν ΑΕΚτζής και σαν εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον αθλητισμό δεν το θέλω. Λέω ΟΧΙ λοιπόν σε αυτό το γήπεδο…»


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου