Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η τοποθέτηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή επικεφαλής της "Ένωσης Δημοτών" (βίντεο)



Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής τοποθετούμενος ζητά να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο να έρχεται από μακριά με τα πόδια κλπ. Να μπαίνουν τις ώρες που θα έχει παιχνίδια περισσότεροι συρμοί και λεωφορεία. Να μη παρκάρουν τα αυτοκίνητα στη Δεκελείας. Να δημιουργήσει ο Δήμος χώρους άθλησης για να έχουν στέγη τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που μένουν άστεγα στην "Αγιά Σοφιά". Να ψάξει ο Δήμος να βρει και να προτείνει στην ΑΕΚ χώρους στάθμευσης. Και μιλώντας εκ μέρους της, δηλώνει πως η ΑΕΚ μπορεί να υπογράψει πως δε θα κάνει τίποτε αθλητικό στο 5% του άλσους.



Που προσθέτουμε εμείς ότι σύμφωνα με το Ρυθμιστικό συνδέεται ευθέως με την «Αγιά Σοφιά», και στην έκταση αυτή προβλέπονται χώροι αθλητισμού και αναψυχής. Μπορεί δηλαδή άνετα να γίνουν μόνο χώροι αναψυχής, που φέρνουν περισσότερο χρήμα. Γενικά πρόκειται για μια πρόταση μηδενικής αξίας που απευθύνεται σε αφελείς. Απλούστατα γιατί καμιά υπογραφή δεν είναι πάνω από το νόμο. Γιατί και την «Αγιά Σοφιά» δε θα την κάνει η ΑΕΚ, αλλά ιδιωτική εταιρία. Και γιατί το πιο απλό είναι να φτιάξει ή να εμφανιστεί με κάποια άσχετη εταιρία και να κατασκευάσει κέντρο αναψυχής π.χ., και να… τηρήσει η ΑΕΚ την υπογραφή της.
 
         

1 σχόλιο:

  1. Να περπατά ο κόσμος 3 χιλιόμετρα, ώστε κάνοντας μια στάση στην πλατεία να παίρνει και κανένα σουβλάκι από το μαγαζί του Κοκού. Κοίταξε όμως τι εξέλιξη έχουν ακόμα και τα πιο "καθυστερημένα" σε ικανότητες μάθησης παιδιά της τάξης. Κλωτσάνε μια μπάλλα, κλωτσάνε τους γείτονες, κλωτσάνε τα πεζοδρόμια, κλωτσάνε τα δένδρα και προχωρούν. Κλωτσάνε τη ζωή μας, αλλά οι ίδιοι προχωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή