.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΙΕΤ (Η Α.Ε.Κ. ΠΟΥ «ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΙΠΕΔΟ», ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ)


Κάθε ομάδα έχει τους «στρατευμένους» αθλητικούς συντάκτες/δημοσιογράφους δουλειά των οποίων είναι να «φτιάχνουν κλίμα» άλλοτε αποθεώνοντας και άλλοτε κατακεραυνώνοντας τόσο τους δικούς τους όσο και τους άλλους. Κάθε φορά που η ιδιοκτησία προχωρά στην απόκτηση νέων παικτών (ειδικά όταν αυτοί έχουν «ακριβά» συμβόλαια) ή νέου προπονητή γράφουν κείμενα με τα οποία πάντα «η ομάδα αλλάζει επίπεδο» ή ενισχύεται (δυναμώνει) σημαντικά. Φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει η πρόσληψη του νέου μας τεχνικού Γκουστάβο Πογιέτ.

Για τον νέο μας τεχνικό (καιτο επιτελείο του) γράφτηκαν ήδη αρκετά. Απ’ όσα γράφτηκαν εμείς σταχυολογήσαμε (όχι τυχαία) τα παρακάτω κείμενα:

Ξεκινάμε από τον «κυβερνητικό» Κ.Κ. και αυτό το κείμενο.

Συνεχίζουμε με μια (προς ώρας) εύλογη απορία.

Κλείνουμε με μια σειρά σχολίων τα οποία πρέπει να λάβουμε όλοι μας σοβαρά υπ’ όψη:
Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε σιδεροκέφαλος, ελπίζοντας η πρώτη του γεύση από το Ελληνικό Πρωτάθλημα (και μάλιστα από ντέρμπι στην Λεωφόρο) να μην ήταν ιδιαίτερα τραυματική. Απ’ ότι φαίνεται στην αρχή θ’ ακολουθήσει την πεπατημένη και δεν θα ζητήσει πράγματα από την ομάδα που αυτή δεν είναι σε θέση να κάνει, ενώ και όσο μπορούμε να κρίνουμε μ’ αυτόν στο τιμόνι η ομάδα θα παίζει πιο σφιχτά (τουλάχιστον εκτός έδρας και ειδικά στα ντέρμπι). 

Κλείνοντας σας παραπέμπουμε σ’ αυτό το κείμενο το οποίο αποδεικνύει πόσο μετρά ο λόγος και τα κείμενα των «κυβερνητικών» ΑΕΚτζήδων συντακτών.

1 Νοέμβρη 2015
παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου