Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Κουμαριανού Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής για τον προϋπολογισμό (βίντεο)


Ο Βαγγέλης Κουμαριανός αναφέρεται σε ζητήματα αρμοδιότητας του, και σε ορισμένες περιπτώσεις με αιχμηρό λόγο, απαντά σε ζητήματα που τέθηκαν από τις ομιλίες Συμβούλων της Αντιπολίτευσης.

Αποσπάσματα της τοποθέτησης του ακολουθούν:

"...δεν είναι ο προϋπολογισμός που θα θέλαμε. Είναι ένας προϋπολογισμός φτιαγμένος στα πλαίσια ενός δημοσιονομικού ζουρλομανδύα, που λέγεται μνημόνιο, στην έκφραση του στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε είναι παρατηρητήριο, είτε οτιδήποτε άλλο..."

"...Αντίθετα βλέπω σε γενικές γραμμές, δε θέλω να ισοπεδώσω, μια αντιπολίτευση που είναι σαφώς κατώτερη των περιστάσεων, που είναι αδιάβαστη, και αρέσκεται στο να πετάει πυροτεχνήματα..."

"...Μιλάμε για έαν διαρκές χαράτσι στα δεδομένα εγκεφαλικά μας κύτταρα, που κάθε βράδυ βγαίνουμε εμείς, κι όχι εσείς, πιο ηλίθιοι..."

Στο τελευταίο απόσπασμα η αναφορά "ηλίθιοι", προφανώς έχει να κάνει με την τοποθέτηση στη συνεδρίαση
για τη ΜΠΕ του γηπέδου, όταν η Χριστίνα Ανδρέου είπε, "...δεν είμαστε ηλίθιοι να ψηφίσουμε αυτή τη μελέτη...". Τότε ορισμένοι από την αντιπολίτευση εξανέστησαν, θεωρώντας πως τους χαρακτήρισε ηλίθιους αφού εκείνοι θα την ψήφιζαν. Στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής του "Ζούμε μαζί" Απόστολος Κόντος, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, να ζητήσει η κ. Ανδρέου συγνώμη γιατί τους είπε ηλίθιους. Ενώ όπως είπε, είχε προηγηθεί σχετικό τηλεφώνημα στο Δήμαρχο. Δε συζητήθηκε γιατί εκείνη τη στιγμή η κ. Ανδρέου απουσίαζε.
 
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου