Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Στα όρια της γελοιότητας η Ρένα Δούρου...


Είναι συνηθισμένο πολιτικά πρόσωπα ή συνεργάτες τους, να διαρρέουν "ανώνυμα" σε δημοσιογράφους πληροφορίες ή απόψεις για δημοσίευση. Όταν επιλέγουν αυτή την οδό, συνήθως οι δημοσιογράφοι μεταδίδουν την πληροφορία λέγοντας πχ κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, ή κύκλοι προσκείμενοι στον Πρωθυπουργό, ή κύκλοι του περιβάλλοντος του υπουργού κλπ.
Ποτέ φυσικά το Μέγαρο Μαξίμου ή ο πρωθυπουργός, ή ο κάθε πολιτικός, δεν εκδίδει ο ίδιος ανακοίνωση ή δελτίο τύπου που να μιλάει για κύκλους του...



Η Ρένα Δούρου ως τώρα σε ότι της έχει αποδοθεί και δε μπορεί να απαντήσει, αερολογεί, υπαινίσσεται συνομωσίες κλπ. Τώρα ξεπερνώντας τον εαυτό της, για να απαντήσει σε όσα της αποδίδονται το τελευταίο διάστημα, έκανε κι αυτό το ατόπημα!

Η Περιφέρεια Αττικής λοιπόν στον επίσημο ιστότοπο της και στην κατηγορία "δελτία τύπου", ανάρτησε δημοσίευση με τίτλο "κύκλοι της Ρένας Δούρου"

Για να δείτε τη δημοσίευση στη σελίδα της Περιφέρειας πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Η Δούρου είναι αυτή που είναι και τα δείγματά της δεν τα έδωσε τώρα αλλά προ πολλού. Να θυμίσουμε όμως κι ότι ο ανένταΚτος πια, κατα δήλωση του, δήμαρχος Βασιλόπουλος την είχε κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωσή του ενώ κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη του δεν έχαναν ευκαιρία να φωτογραφίζονται μαζί της τις πάμπολλες φορές που ερχόταν τότε στη Φιλαδέλφεια.

    http://www.avgi.gr/article/2161644/rena-dourou-to-gipedo-tis-aek-tha-ginei-sti-nea-filadelfeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή