Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Γιατί προσέλαβε ο Μελισσανίδης τον Πογέτ!


Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης, ενθουσιάστηκε, τον κέρδισε ο Πογέτ, και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι κυριαρχούν σχετικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Από μια άποψη λογικό είναι όταν ξεκινάς μια συνεργασία, να έχεις ένα ενθουσιασμό που γεννά η προσδοκία για τη συνεχεία. Αλλά από ότι φαίνεται ο ενθουσιασμός και τρέλα του αφεντικού της ΑΕΚ, οφείλεται κυρίως σε άλλη αιτία.... 


Ο νέος προπονητής της ομάδας έπιασε δουλειά, γιατί δεσμεύτηκε να μη ζητήσει μεταγραφές τουλάχιστον ως το Γενάρη. Συνεπώς με μερικά χιλιάρικα παραπάνω από εκείνα που θα έπαιρνε ο Δέλλας το ίδιο διάστημα, εξασφάλισε την ανοχή των οπαδών για πολλούς μήνες. Δε δίνει φράγκο για μεταγραφές, χωρίς να τον βαραίνει η επιλογή, αφού την παίρνει πάνω του ο νέος προπονητής. Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Πογέτ, βοήθησαν τον τελευταίο να ξέρει τι πρέπει να πει για να προσληφτεί.

Αν καταφέρει στη συνέχεια κάποια καλά αποτελέσματα, μπράβο στο αφεντικό για την επιλογή του. Αν όχι πάλι δε θα φταίει, γιατί η αποτυχία θα είναι του προπονητή. 

Με αυτά και με εκείνα, θα περάσει η χρονιά, κι έχει ο θεός για την επόμενη...



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το onsports.gr:

Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης με τη στάση του Πογέτ στο θέμα των μεταγραφών

Τι είπε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ στον επιχειρηματία και τον έκανε να ξεφυσά με... απόλαυση το πούρο του!

Αξίζει να σημειώσουμε κάτι σημαντικό σχετικά με τα όσα συζήτησαν για το ρόστερ της ομάδας οι Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Πογέτ πριν δώσουν τα χέρια. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον, ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως μεταγραφές θα αξιώσει μονάχα όταν είναι σίγουρος για τις ανάγκες της ομάδας!

Φέρεται δηλαδή να εξήγησε στον Μελισσανίδη, ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλει οριστικά συμπεράσματα από τα λίγα βίντεο που έχει παρακολουθήσει ως τώρα από φετινά ματς της Ένωσης, όταν μάλιστα αρκετοί ποδοσφαιριστές, που είναι καλοκαιρινές μεταγραφές, δεν έχουν παίξει.

Φυσικά αναφερόταν στους Άρθρο και Τζιμπούρ, για τις περιπτώσεις των οποίων τον έχει κατατοπίσει ήδη ο Μιλοβάνοβιτς. Για τον μεν Ισπανό ο Πογέτ θέλει να αποφασίσει αφού πρώτα τον δει να αγωνίζεται και για τον δε Αλγερινό εφόσον αποθεραπευτεί τις επόμενες εβδομάδες και διαπιστωθεί αφενός το πόσο καλά τα βρίσκουν στις φιλοσοφίες τους..., αφετέρου, το κατά πόσο επέστρεψε δυνατός (ιατρικώς) για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπόλοιπης σεζόν.

Η στάση μάλιστα του Πογέτ στο θέμα των προσθηκών ενόψει του Ιανουαρίου, λέγεται πως έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση στον Μελισσανίδη. Γουστάρει τέτοιες επαγγελματικές εξηγήσεις ο «Τίγρης». Μια αντίθετη στάση από τον Πογέτ, να ζητούσε δηλαδή με το καλημέρα μεταγραφές, μάλλον θα... φρίκαρε τον επιχειρηματία.

1 σχόλιο:

  1. Μα ρε παιδί μου τι θα γίνει με εσένα; Μέσα σε όλα πια; Μόλις σήμερα στη συνέντευξη τύπου ζήτησε επιθετικο. Να γράφεις και άλλα τέτοια, εκτός του ότι μας κάνεις και γελάμε μας φέρνεις και γούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή