Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Χριστίνα Ανδρέου για ΜΠΕ γηπέδου: Ποια αντισταθμιστικά; Εδώ ζητάει να της πληρώσουμε και την ιδιωτική ράμπα για το γκαράζ της




Η Χριστίνα Ανδρέου με μια εμπεριστατωμένη τοποθέτηση, παρουσίασε κρίσιμες πλευρές της υπό κρίση ΜΠΕ του ιδιωτικού γηπέδου. Και με επιστημονικό τρόπο κυριολεκτικά ξετίναξε τα δήθεν επιχειρήματα, θέλετε ή δε θέλετε το γήπεδο και όσα λέγονται για δήθεν αντισταθμιστικά.

Παραθέτουμε μικρά αποσπάσματα από την ομιλία της:


«…γι΄ αυτή την ερώτηση που τίθεται και ξανατίθεται, θέλετε ή δε θέλετε το γήπεδο… είναι οπαδική και δεν είναι επιστημονική…»

«…ούτε μια θέση στάθμευσης έξω από το γήπεδο…»
 


«… ακούμε λοιπόν και για τα αντισταθμιστικά που θα δώσει η ΑΕΚ. Τι θα δώσει η ΑΕΚ; Τι αντισταθμιστικά; Εδώ πέρα ζητάει να της πληρώσουμε και την ιδιωτική ράμπα για το γκαράζ της…»

«…δεν υπογειοποιείται μόνο η Πατριάρχου Κωνσταντίνου και η Φωκών. Υπογειοποιείται και η Χρυσοστόμου Σμύρνης, και πως; Κόβεται το μισό της πλάτος κι αυτό περνάει κάτω από την ήδη καταβυθισμένη Φωκών και μπαίνει μέσα στο ιδιωτικό πάρκινγκ. Και ξέρετε ποιοι θα παρκάρουν εκεί; Αυτοί οι ελιτ (διαβάζει σχετικά αποσπάσματα από τη ΜΠΕ). Το τελευταίο απόσπασμα που διαβάζει γράφει: Ο χώρος στάθμευσης είναι ουσιαστικά ιδιωτικός, προσπελάσιμος μόνο σε διαπιστευμένους χρήστες – VIP, και μάλιστα της ανώτερης κατηγορίας τιμής…»
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου